Anthony tilbudt job som nøgenmodel

Det var en skuffet fan, der måtte nøjes med et 'nej tak', da hun spurgte Anthony, om han ville være hendes croquismodel.

Hver fredag byder X Factor på storslåede liveshows med spotlight, smukke kostumer og klapsalver. Men når studiet i DR Byen lukkes og slukkes, vælter de vilde oplevelser for deltagernes vedkommende stadig ind.

Det kan Anthony fra gruppen 'Anthony Jasmin' skrive under på. Det var nemlig ikke en hverdagshistorie, der blev røbet, da dr.dk/xfactor spurgte duoen, hvad det mærkeligste er, de har oplevet siden programmets start.

- Det var en dag, da jeg var på vej over til deltagerlejligheden, hvor en dame stoppede mig. Hun spurgte om, jeg havde lyst til at stå nøgenmodel for hende og nogle andre, som skulle male croquis. Derefter spurgte hun, hvor meget jeg ville tage i timen for det. Men så blev jeg nødt til at sige, at det ville jeg ikke, siger Anthony og griner.

Hør Anthony fortælle hele historien om croquis-oplevelsen i videoen i toppen af artiklen.

Kun kendte sammen

- Vi bliver genkendt på gade. Helt klart. Især når vi går sammen, siger de to i kor, hvortil Anthony tilføjer: Jeg bliver i hvert fald ikke genkendt så meget, når jeg ikke er sammen med Jasmin. Jeg tror, folk husker os meget som en gruppe.

Selvom X Factor og croquis næppe kan siges at være to sammenhængende størrelser, er det altså ikke uvant for gruppen at blive genkendt på gaden – og det er noget, man lige skal vænne sig til.

- Det er jo rigtig mærkeligt at blive genkendt. Jeg tror aldrig, man helt vender sig til det. Men det er også rigtig fedt at få noget god respons for de ting, vi laver, siger Jasmin.

- Så vi må bare give glæden tilbage. Sige tak og være høflig overfor dem, der kommer op til én, supplerer Anthony.

Se med på fredag, når X Factors femte liveshow løber af stablen kl. 20 på DR1.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk