Babou: - Det bliver sjovere uge for uge!

Fredag efter fredag har deltagerne stået på scenen i Studie 5. Nu er X Factor rykket til Parken, men det skræmmer ikke Babou, der tror det bliver for sindssygt at stå på en endnu større scene.

Babou viser rundt i X Factor-studiet

Fredag efter fredag har liveshow-deltagerne optrådt i et propfyldt Studie 5 i DR Byen. Nu er det kapitel slut, næste stop hedder: Parken!

- Det er lidt sjovt at se det her studie, som man i seks uger har optrådt i, og nu er det hele bare væk. Det var sidste gang i fredags, at vi optrådte her i Studie 5, fortæller Babou, mens han giver en rundvisning i det næsten ryddede DR-studie:

- Før var der jo lys, og her stod der stole. Det er kun lige det sidste af skroget af scenen, de ikke har fået taget ned endnu. X'et hænger stadig derovre, dommerbordet er fjernet, forklarer han.

Nu gælder det i stedet Parken:

- Ligeså sørgmodigt det er at sige farvel til Studie 5, ligeså fedt tror jeg det bliver at sige hej til Østerbro og Parken, siger han og udbryder:

- Jeg tror, det bliver fuldstændig sindssygt!

Stressende dage
Babou har haft overordentligt travlt efter semifinalen i fredags:

- Dagene siden semifinalen har været meget stressende, fortæller han og afslører samtidig:

- Jeg har ikke haft ret meget tid for mig selv.

Det har dog ikke slået Aarhus-drengen ud af kurs. Han er i den grad klar til finalebraget på fredag, og nervøsiteten har endnu ikke indfundet sig hos den unge deltager:

- Jeg synes, det er blevet sjovere og sjovere uge for uge, og man bliver mindre og mindre nervøs fra gang til gang!

Se videoen med Babou her på siden. Følg finalen på fredag kl. 20 på DR1, DR HD og her på dr.dk/xfactor.