Babou: Jeg har dét, der skal til!

Der skal en god portion selvtillid til for at stille op i X Factor. Men det har Babou på 15 og Tharek på 21 heldigvis begge to.

Babou inden audition

Der skal mandsmod og en god portion selvtillid til for at stille sig op foran tre skrappe dommere og en sal fuld af hujende publikummer til X Factors auditions. Men det har de fleste af deltagerne da heldigvis også.

- Jeg har meldt mig til X Factor, fordi jeg tror, jeg har, hvad der skal til for at gå hele vejen, erklærer 15-årige Babou, da dr.dk/xfactor møder ham foran tv-studiet på den første dag med auditions.

Og Babou har faktisk noget at have troen på sig selv i. Tilbage i 2005 var han nemlig med i Scenen er din på TV2 - et program, hvor X Factors Mohamed Ali i øvrigt også gjorde sig sine første tv-erfaringer.

- Jeg kom til finalen. Man kan sige, at jeg snublede lige på målstregen. Så er jeg så med her for at prøve at revanchere de, erklærer den unge sanger, der kommer fra Århus.

- Jeg har selvfølgelig øvet mig til i dag. Jeg har sunget en hel masse, men ellers ikke noget. Det er ligesom at cykle - man glemmer det ikke!

A Loser's Game?
21-årige Tharek fra København tror også på, at han har evnerne til at gå videre i den hårde konkurrence.

- X Factor er den chance, man har. Det er det tætteste, man kommer på, hvis man gerne vil bevise, at man kan noget. Det, jeg gerne vil, er, at opnå noget på en scene - noget unikt og anderledes, fortæller han.

Tharek har før stillet op uden held, men denne gang skal det være anderledes.

- Jeg har faktisk været her to gange før, hvor jeg har sagt det til min familie og alle mine venner. Og der er det ikke gået så godt, så denne gang har jeg valgt at "keep it low" og så bare tage det stille og roligt uden at sige det til nogen,.

- Dengang sang jeg r'n'b, men jeg tror ikke, min stemme er optimal dér. Derfor vil jeg synge noget rock den her gang, slutter han, inden han istemmer Dizzy Mizz Lizzys 'Love Is A Loser's Game'.

Og måske bringer sangen om den ulyksalige kærlighed alligevel held. For den er skrevet af X Factor-dommeren Pernille Rosendahls ekskæreste, Tim Christensen…

Se interview med Babou og hør Tharek synge her på siden. Se hvordan de klarer sig i X Factor lørdag 1. januar kl.20 på DR1.

http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:5326f88ba11f9d1b2c78a867