Babou og Sarah: Vi vil SÅ gerne i finalen!

Kato og Rune RK har remixet sangene, når de fire deltagere på fredag kæmper for en plads i finalen. Og det vil betyde ALT for Babou og Sarah at gå videre.

Babou inden semifinalen

Der er fire deltagere tilbage i X Factor. Men kun tre af dem går videre til næste uges store finale i Parken. Og for Cutfathers to unge deltagere vil det ikke bare betyde meget at nå til finalen - det vil simpelthen betyde ALT!

- Jeg vil SÅ gerne med, slår Babou fast.

- Alle os, der er med, har dedikeret vores liv til X Factor, og nu vil man gerne have det sidste med. Foruden den oplevelse at stå i Parken foran så mange mennesker, så vil det bare fuldende hele det her forløb. Så det vil betyde alt.

Sarah er enig:

- Jeg er stolt af, at jeg er nået til semifinalen. Men jeg har meldt mig til konkurrencen for at vinde, og jeg håber, jeg kommer til at synge for de næsten 50.000 mennesker i Parken. Det kommer til at være så fedt, så det vil betyde alt for mig!

Kato og Rune RK remixer semfinalisterne

Deltagerne har hele to chancer for at vise seerne, hvad de kan i denne uge. For de skal nemlig optræde med to numre.

Først skal de synge det nummer, som seerne har valgt til dem i afstemningen her på dr.dk/xfactor. Her skal Sarah synge Pinks 'Fuckin' Perfect', Babou fyrer den af med Justin Biebers 'Baby Baby', Patricia fortolker Bonnie Tyler-klassikeren 'Total Eclipse of the Heart', og Annelouise leverer en ny udgave af Alicia Keys' 'Empire State of Mind', som hun også sang ved sin audition.

Og derefter er der DJ Night. Rune RK har remixet Guns N'Roses' 'Sweet Child o' Mine' til Annelouise, mens Patricia skal synge Clara Sofie og Rune RK's eget kæmpehit 'Når tiden går baglæns'. Og Kato, der for nylig vandt en Zulu Award for årets hit med 'Hey Shorty', har mixet nye udgaver af Ushers 'DJ Got Us Fallin' In Love' til Babou og Eurythmics' 'Sweet Dreams' til Sarah.

"Fest og fart over feltet"

Babou synes, det er fedt at arbejde sammen med Kato.

- Man er vant til at danse til hans numre, så det er fedt at arbejde sammen med ham, så andre kan danse til det, man laver sammen med ham.

Sarah lover, at hun vil levere et "vildt show" på fredag,

- Jeg synes, I skal glæde jer rigtig meget til på fredag. Det bliver et vildt sceneshow. Og det kommer til at være fest og fart over feltet. Fra nul til 100 sådan her, siger hun og knipser med fingrene.

- Så jeg håber virkelig, I kan lide min ting og vil stemme på mig. I vil gøre min drøm til virkelighed!

Se videointerviews med Babou og Sarah her på siden. Se hvem der kommer videre til finalen på fredag kl. 20 på DR1 og her på dr.dk/xfactor.

http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:5326f57ea11f9d1b2c78a6cc