Backstage i Parken: - Det kribler og krabler!

Sarah kæmper med lim i håret. Babou prøver at holde styr på nerverne. Og Annelouise overvejer, hvor gennemsigtig hendes kjoler ser ud i HD. Se hvad der foregår på bagscenen under X Factor-finalen.

Sarah backstage til finalen

Mens det ene storslåede nummer sømløst afløser det næste på scenen til X Factor-finalen fredag aften, er der hektisk aktivitet bag kulisserne i Parken. Lige omme bag de store LED-skærme farer finalisterne, gæstestjernerne, lydmænd og stylister frem og tilbage for at nå de mange scene- og kostumeskift.

- Åh, jeg tror, jeg har fire-fem stykker. Det skal gå stærkt, siger Babou, lige inde han skal på scenen for at synge sit første solonummer, One Republics 'All the Right Moves'.

Han er helt overvældet over at så foran SÅ mange mennesker.

- Det var fuldstændigt sindssygt. Det kriblede og krablede, inden jeg gik ind. Og da jeg så gik ind - det kan man slet ikke beskrive. De står lige dér, og de skriger og råber… Det er noget helt andet end studie 5 i DR Byen. Det er så mange gange større, og der er så mange flere mennesker, siger han.

Han medgiver, at der også er flere nerver på denne aften.

- Det er en god nervøsitet, lad mig sige sådan. Men jo, man bliver da nervøs...

Sarah kæmper med lim i håret
Sarah, der som bekendt senere på aftenen løber med sejren, står foran et spejl og kæmper for at holde tårerne tilbage, mens to stylister med kamme og børste trækker lim ud af hendes kortklippede hår.

- De fjernede alle de sten, jeg havde i ansigtet. De var limet fast, så de ikke faldt af under showet. Og det gør MEGET ond med al den lim i hårbunden.

Hun er også fuldstændig overvældet af det at stå foran så mange publikummer.

- Det er vildt at se alle de mennesker. Især når man kan se et banner fra nogen, som stemmer på én, som ikke kender én. Det er fandeme fedt.

Annelouise - nu i HD
For Annelouise har den største oplevelse været at stå på scenen sammen med selveste Take That.

- Det var eddermame det vildeste, jeg har prøvet. Jeg var stor Take That-fan i 90erne, det er lige min generations boyband. Så det er kæmpestort at stå sammen med dem.

Hun har netop skiftet tøj endnu en gang. Og den stramme, røde sag, hun netop er krøbet ud af, har givet hende en del overvejelser.

- Når jeg kigger ned ad mig selv og i spejlet, så ser det fint ud, og den er så flot. Men det er det dér med, hvor afslørende den er. Den er jo ret stram, og hvad kan man se på kamera, når det bliver vist i HD lige pludselig? Det finder jeg først ud af på et andet tidspunkt. Nu nyder jeg det bare...

Se videoerne med Babou, Sarah og Annelouise her på siden.Husk du kan chatte live med vinderen Sarah her på dr.dk/xfactor mandag kl. 14-15.

http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:5326f4cba11f9d1b2c78a67fhttp://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:5326f4cba11f9d1b2c78a682