Cutfather: Det er fantastisk!

Cutfather turde ikke helt tro på, at Sarah ville løbe med vinder-titlen i X Factor 2011. - Hun har rykket sig sinddssygt meget, siger han.

Med konfetti i håret og et grin, der bare ikke kunne tørres af, mødte Cutfather pressen efter X Factor finalen 2011. Her løb hans deltager, Sarah, som bekendt af med sejren.

- Det er fantastisk. Jeg havde håbet, hun kunne gøre det, men jeg tør aldrig sætte mine forhåbninger for højt. Men nu står vi her, siger han.

Forelsket i Sarahs stemme

Ifølge produceren selv er det, der er lykkedes i samarbejdet mellem ham selv og Sarah, at udvikle Sarahs stemme. Og han erkender, at han måske ikke helt fra audition så potentialet i dent15-årige talent.

- Jeg havde jo fra starten mine betænkeligheder, men allerede ved bootcamp blev jeg forelsket i den der rå og dybe stemme, fortæller han, og uddyber:

- Hvis jeg hører den stemme i radioen i morgen, så vil jeg med det sammen kunne sige, det der er Sarah. Og det er det, der skal til for at lave en rigtig god artist, siger han.

På røven over Sarahs udvikling

Samtidig har Sarah også hele vejen i gennem gjort sit hjemmearbejde, så hun har udviklet sin stemme maksimalt, mens X Factor har kørt.

- Det der med at udvikle sangteknik, det har hun jo gjort med lynfart. Hun har rykket sig sindssygt meget i det her forløb, og det er jeg fuldstændig på røven over, lyder det ærligt fra musikproduceren.

Hun ved, hvad hun vil

Cutfather har stor tillid til at Sarah, på trods af hendes bare 15 år, vil være god til at sige til og fra, når hendes sejr nu skal materialisere sig i et album.

- Hun har været rigtig god til at sige, jeg befinder mig godt i det og det miljø og den type sang, og det vil sige at hun allerede nu har nogle gode ideer til hvad hun skal lave og hvor hun skal hen ad. Med den rigtige plade så tror jeg hun kan få rigtig god succes, siger han.

Men der venter også rigtig meget arbejde, både for Sarah og de andre finalister, hvis de vil noget med musikken.

- Det er hårdt arbejde fra dag 1. Hvis de vil det her, så starter deres rigtige karriere her, i dag. Nu slukke kameraerne og de får ikke et helt produktionshold i ryggen hver uge, der skal sørge for at det hele kører, siger han.

Med i X Factor 2012?

Og mens det nu er slut med X Factor for de tre finalisters vedkommende, vil Cutfather ikke afvise, at han kan dukke op som dommer i X Factor 2012.

- Støvet skal lige lægge sig og jeg skal tilbage på mit normale arbejde og finde ud af, hvad konsekvenserne egentlig har været af at være med i det her. Og så må vi se, om jeg overhovedet bliver spurgt, griner han.