Daniel lagt ned i X Factor

Ni dansere i catsuits og en god gang Roling Stones var ikke nok til at redde ham. Fredag aften fik Daniel kniven af Remee og Soulshock, mens Tine med nød og næppe klarede sig videre.

Ni dansere i catsuits og en god gang Roling Stones. End ikke det var nok til at redde Daniel fra at ryge ud af X Factor.

Allerede for to uger siden var den 27-årige konservatoriestuderende fra Aalborg en tur i farezonen, men klarede sig videre. Fredag var han så ude i omkamp mod 16-årige Tine fra Lyngby, og her trak han altså det korteste strå og blev sendt hjem af Remee og Soulshock.

Dermed har Pernille Rosendahl kun én deltager tilbage, skolelæreren Thomas, når der i næste uge er James Bond-tema i X Factor, og de fem tilbageværende deltagere skal optræde sammen med DRs berømte Big Band.

Fem årtiers hits

Afgørelsen faldt efter hitspækket show, der bragte os gennem sange, som har toppet den engelske hitliste gennem de sidste fem årtier, og også bød på en gæstestjerne, nemlig Cheryl Cole, som er dommer i det engelske X Factor og selv er en stor popstjerne.

Daniel åbnede showet med at skrue tiden tilbage til maj 1966, hvor The Rolling Stones hittede med 'Paint It Black', og han beviste at han virkelig har en indre Mick Jagger, da han spankulerede omkring mellem ni dansere med sorte parykker.

En afslappet Jesper i jeans og cardigan bragte os tilbage til nutiden med amerikanske Owl Citys monsterhit 'Fireflies', som stadig ligger på hitlisterne både herhjemme og i udlandet.

Anna, som har været en tur hjemme på Færøerne for at lade op, vendte stærk tilbage med en hot udgave af Estelles 'American Boy', som toppede den engelske hitliste i maj 2008, bakket godt op af Kuku Agami som stand-in for Kanye West.

Tine on fire

The X Orchestra var for en stund skiftet ud med en strygetrio og en pianist, da Thomas gav en stemningsfuld udgave af nummeret Tears for Fears-nummeret 'Mad World', som hittede igen med Michael Andrews og Gary Jules i december 2003.

Remees sidste deltager, Tine, var bogstaveligt talt "on fire", da hun med sin rå rockstemme sang en overbevisende version af 'Sex on Fire', som Kings of Leon toppede den engelske chart med i september 2008.

Og sidst, men ikke mindst lukkede The Fireflies første del af showet med Simon & Garfunkles udødelige 'Bridge Over Troubled Water', der første gang toppede hitlisterne for præcis 40 år siden, i februar 1970.

X factors fjerde live show genudsendes lørdag 6. marts kl. 14 på DR1. Mød Daniel i Aftenshowet på mandag og chat med ham live bagefter her på dr.dk.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk