Anja Nynne

- Janteloven findes ikke for mig – eller for nogen andre. Dermed er jeg ikke så typisk dansk.

Sådan lyder det fra 27-årige Anja Nynne, der arbejder som stewardesse, er født i Aarhus og nu bor i Københavns Nordvest-kvarter.

- Rigtig mange af mine venner er homoseksuelle, og flere af dem er nogle rigtige primadonnatyper, der springer uden for normen og bare tør være sig selv. Dem ser jeg op til og spejler mig i.

Anja Nynnes helt store favoritter fra musikkens verden er Adele og Sam Smith, som hun også føler et genremæssigt slægtskab med. Frem til de sene teenageår sang hun en masse på musikskoler, men de sidste ti år har hun holdt pause som sanger.

Så tog hun imidlertid til den X Factor-audition, som siden hen førte til en plads ved de eftertragtede liveshows, og nu er Anja Nynne klar til at bevise sig selv som sanger.

Hun er stor fan af sangkonkurrencen, som hun har fulgt grundigt med i.

- På et af mine tidligere jobs, vidste de, at jeg altid gik kvart i otte, fordi jeg skulle hjem og se X Factor. Jeg elsker at se det!

Se Anja Nynnes præsentationsvideo øverst i artiklen.

Mor er nervøs

Anja Nynne oplever stor opbakning fra sin familie.

Hendes far er også musikinteresseret og således særdeles stolt af sin datter. Moderen har det imidlertid lidt anderledes med sin datters medvirken.

- Hun er så nervøs. Hun ved godt, at jeg er en type, som folk enten rigtig godt kan lide, eller som de synes er træls. Så hun håber meget, at jeg ikke bliver misforstået.

Når Anja Nynne ikke er på arbejde eller synger, bruger hun masser af tid på sin lille chihuahua, som hun omtaler som sin baby.

(Foto: Agnete Schlichtkrull © dr)

Remee: Hun er supersej

Forventningerne til samarbejdet med Remee er store:

- Han er jo en mand med virkelig meget erfaring, og jeg tror på, at han kan læse det, jeg for alvor er god til. Vi vil selvfølgelig begge to gerne vinde det her. Men hvor han er konkurrencemenneske, så glæder jeg mig allermest bare til at vise, hvad jeg kan.

Remee udtaler følgende om Anja Nynne:

- Hun kan fremstå som én, der ikke har den umiddelbare likeability, der normalt slår igennem i X Factor. Men når man først kommer ind på livet af hende, er hun supersej og pissedygtig – og en af de mest fokuserede deltagere, jeg nogensinde har arbejdet med.

- Hun er både ydmyg, sød og behagelig at samarbejde med, og jeg håber at få vendt de fordomme, som folk har imod hende.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk