Rasmus

- Karaoke på Sams Bar er altid en succesoplevelse. Det er fedt, når alle bare stopper op og kigger op på scenen, fordi der er én, der rent faktisk kan noget.

Sådan fortæller 27-årige Rasmus, som er født i Husum og nu bor i nabobyen Brønshøj.

Han er tømrer med en stor forkærlighed for popmusik – og især Michael Bublé.

Selv når han er på arbejde, kører radioen dagen lang, og når han kører hjem i bilen, sætter han med det samme musik på, som han så synger ivrigt med på.

- Musik betyder sindssygt meget for mig. Det er en kæmpestor del af mig. Musik kan så meget, og en sang kan altid forstærke en følelse – uanset om det er den ene eller anden slags.

Se Rasmus' præsentationsvideo øverst i artiklen.

Far er det store forbillede

Sangglæden har Rasmus dyrket fra en tidlig alder, takket være korsang og sin tid på Sankt Annæ Gymnasiums Grundskole, hvor han lærte en masse om sangteknik.

Foruden karaokeaftenerne på Sams Bar synger Rasmus meget sammen med sin familie og især sin far og bror.

- Vi plejer altid at skulle op og synge en sang, når der er familiearrangementer, og det kan jeg mærke rører folk. Det er dejligt at kunne fornemme.

Det store forbillede er netop Rasmus' egen far.

- Han er godhjertet hele vejen igennem. Min far vil alle det bedste og sørger for, at folk ikke føler sig nede. Han har en stærk social intelligens, og alle mine venner og dem, jeg har kendt gennem mit liv, har også elsket min far. Det har jeg været ret misundelig over, men nu siger folk faktisk, at jeg begynder at minde om ham.

I sin fritid spiller Rasmus gerne snooker, som han er blevet lidt af en haj til gennem årene.

(Foto: Agnete Schlichtkrull © dr)

Remee: Han er virkelig en guttermand

I forhold til samarbejdet med Remee fremhæver Rasmus især ét aspekt:

- Han er meget visionær. Når han hører en sang, ser han hele showet for sig. Derudover er vi meget i samme boldgade rent musikalsk. De gange, han har fundet en sang, som jeg normalt ikke ville have lyttet til, så er det lige mig alligevel.

Om Rasmus fortæller Remee:

- Han er et vanvittigt vokaltalent, og så er han virkelig en guttermand. Derudover er han meget seriøs omkring hele projektet og meget modtagelig i forhold til, hvad det er for en opgave, han står overfor. Og så er han i øvrigt meget bevidst om, hvor heldig han er.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk