Sigmund

- Ej, vind det lige!

Sådan lød meldingen fra Sigmunds veninde, da han fortalte hende, at han havde meldt sig til X Factor.

Det er afgjort også hans plan, for drømmen er at blive til en stor stjerne, der rejser verden rundt og optræder. Naturligvis med at synge, men især også med at danse. Det er nemlig 22-årige Sigmunds anden store lidenskab i livet.

Ud over at studere på en kombineret ungdomsuddannelse arbejder han således også som danseinstruktør i Aarhus, hvor han også er bosat.

Se Sigmunds præsentationsvideo øverst i artiklen.

Får ros på de sociale medier

Sigmunds store forbillede inden for musikkens verden er Ariana Grande, men han elsker også Beyoncé og Lana Del Rey. Desuden har han brugt megen tid i selskab med Lady Gaga.

- Jeg kunne alle hendes koreografier engang, fordi jeg nærstuderede dem. Generelt nærstuderer jeg alle, jeg godt kan lide. Både i forhold til, hvordan de bevæger sig på en scene, og hvordan de synger.

Ved flere lejligheder har Sigmund prøvet at synge foran større forsamlinger, men det er især på de sociale medier, at han har mødt sit publikum.

- Folk har været virkeligt positive over for de covervideoer, jeg har lagt ud på YouTube, Facebook og Instagram. De støtter og opmuntrer mig med deres gode kommentarer.

Det er ikke kun musik, Sigmund lægger ud på de sociale medier. Det er alle mulige videoer om hans liv og venner, og han drømmer også om at blive noget stort inden for videoproduktion.

(Foto: Agnete Schlichtkrull © dr)

Sanne: Han er et gigatalent

Sigmund klikker rigtig godt med Sanne Salomonsen.

- Jeg tror, at samarbejdet med hende bliver vildt fantastisk. Hun er så sød, og vi taler dejligt sammen. Vi er megaens, fordi vi begge to er divaer, og vi har også mange af de samme synspunkter. Stilmæssigt er vi dog lidt forskellige, da hun er meget rocket, og det er jeg ikke.

Om Sigmund fortæller Sanne Salomonsen:

- Han er min showdreng! Han er fantastisk. Han har virkelig en stor personlighed, ligesom han er enormt sød, kærlig og kan få alle til at grine. Jeg er spændt på, om Danmark ser det samme gigatalent i ham, som jeg gør.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk