Den er god nok: Anthon fra Pendlerkids er med i X Factor

Hvis du synes, du før har set Anthon, der var med i X Factor her til aften, så er der noget om det. Han har nemlig været med i Ramasjang-succesen Pendlerkids.

Citybois X Factor 2015
Anthon - før (til højre) og nu. (© dr)

Efter fredagens sæsonpremiere på X Factor har mange af deltagerne med ét opnået danmarksberømmelse.

Det gælder ikke mindst for vennerne Anthon og Thor på 15 år, der stiller op i gruppen Citybois, hvor de på humoristisk vis jagter damer. Dommerne sendte straks de charmerende drenge videre i konkurrencen.

Men Anthon er faktisk allerede vant til berømmelsens rampelys. Han var nemlig med i første sæson af tv-serien Pendlerkids, hvis første sæson blev sendt på DR Ramasjang. Her spillede han rollen som Magnus.

- Jeg var 13, da jeg var med der. Jeg gik til casting og kom med, fortæller Anthon, da dr.dk/xfactor ringer til ham efter første program af den ny X Factor-sæson løb over skærmen fredag aften.

Glæden er til at få øje på, da Citybois klarer sig videre i X Factor. (© dr)

”Alle pigerne skriver til én”

Anthon har oplevet masser af respons lige efter programmet – ikke mindst fra pigerne, der er mål for den førnævnte damejagt.

- Alle pigerne har skrevet til én efter i aften. Nu må vi se hvad der sker efter næste program, men jeg har ikke en kæreste, griner den 15-årige X Factor-deltager.

Han lover, der er meget mere at se frem til fra Citybois:

- Glæd jer til næste auditions. Vi kan meget mere end bare damer!

X Factor sendes hver fredag kl. 20 på DR1.