Den originale dommertrio fortsætter X Factor-succesen

Der er genvalg til Lina Rafn, Thomas Blachman og Remee, når X Factor vender tilbage. Optagelserne begynder i denne uge.

(Foto: © Kasper Madsbøll Christensen, DR)

Sidste sæson af X Factor bød på en genforening af den originale dommertrio. Thomas Blachman, Lina Rafn og Remee var igen samlet ved dommerbordet, og det endte med, at Blachman for første gang førte såvel en gruppe som sig selv til den endelige sejr.

Nu genforenes dommertrioen, når X Factor 2015 løber over skærmen. Det bliver dog første gang, at de tre dommere er helt ligeværdige – de har nemlig nu vundet programmet én gang hver. Remee i 2008, Lina i 2009 og altså Blachman tidligere i år.

- Det er intet mindre end fantastisk, at vores tre historisk gode dommere har valgt at takke ja til en sæson til. At se dem sammen igen i foråret var simpelthen tv-underholdning af høj, høj klasse, mener DRs underholdningschef, Jan Lagermand Lundme, der glæder sig over genvalget til den originale dommer-trekant.

- Hver for sig er de virkelig gode, men sammen formår de at give X Factor sjæl og krop, som de færreste dommerpaneler i noget underholdningsprogram formår, uddyber Jan Lagermand Lundme.

Ottende sæson står for døren

Den nye sæson af X Factor starter først efter nytår, men optagelserne begynder allerede i denne uge, og man kan stadig nå at melde sig som deltager.

Det sker på dr.dk/xfactor, eller man kan møde op til precasting i Aarhus i morgen 19. august og i København 23. august. Dørene åbner kl. 9.30, men deltagere opfordres til at komme i god tid.

Adresserne er:

- Tirsdag 19. august: Godsbanen, Skovgaardsgade 3, 8000 Århus C

- Lørdag 23. august: Koncerthuset, DR Byen, Emil Holms Kanal 20, 0999 København C