- Der er syv timer til vi får svar

Der bliver røget masser af smøger, jammet på guitaren og filosoferet, mens deltagerne venter på svar.

Rasmus og Niclas på superbootcamp

Publikums opbakning er væk, og deltagerne er helt alene med de tre dommere og de afslørende kameraer, når deltagerne skal optræde på X Factors superbootcamp. Ventetiden føles ulidelig, mens nervøsiteten langsomt, men sikkert breder sig.

15-årige Babou fra Århus, der slog benene fuldstændig væk under dommerne, da han sang 'Cry Me Out' til sin audition, virker dog rolig nok. Men han har også forberedt sig mentalt på den nye situation.

- Nu bliver man ikke distraheret af nogle, der klapper! Der er bare én selv, der er ikke nogen opbakning. De ting, dommerne siger, dér er der ikke nogen, der sidder og buer, hvis de ikke er tilfredse med det, forklarer Babou, da dr.dk/xfactor møder ham på superbootcamp.

- Så man er lidt på egen hånd, og det er kun én selv det afhænger af!

Ventetid er jam-tid
Meget af dagen går også med at vente, og udenfor studiet står 15-årige Kasper fra Rødovre og 23-årige Natasha fra Ishøj, der begge har været til en veloverstået eksamen foran dommerne.

- Der er syv timer til, vi får svar på, om vi går videre til bootcamp, så nu skal der bare ryges en masse smøger og slappes af, griner Kasper og Natasha, der står og hænger i DR Byen.

Samtidig inde i ventelokalet sidder 20-årige Niclas fra Nørre Alslev og 17-årige Rasmus fra Kirke Såby og hygger med guitaren, mens de jammer lidt og improviserer en tekst, om hvad der sker i lokalet.

- Der sidder en eller anden gut og filmer mig/ men jeg tænker kun på den der steg, synger Rasmus, mens Nicklas hurtigt supplerer:

- Og det er mig!

Se videoer med deltagerne til superbootcamp her på siden