Det så du ikke i TV: Dommerne dybt uenige om Patricks audition

Det var ikke lutter lagkage for Patrick under hans audition til gårsdagens Superbootcamp. Her kan du se hele Patricks audition og høre alle de kommentarer, dommerne giver ham.

Dommerne diskuterede, og der blev smidt både gode og dårlige kommentarer rundt i lokalet under Patricks audition i gårsdagens Superbootcamp. For én gangs skyld var det dog Blachman, der forsvarede en 15-årige sanger og hans præstation.

- Du er sej! Det hænger sgu sammen for dig. Jeg forsvarer en rimelig mainstream karakter, hvilket jeg sjældent gør, men jeg kan høre, at du har en naturlig tilgang til musik.

Måske som gruppe?

Men dommerne var meget uenige, og især Remee var ikke tilfreds. Han syntes, at Patricks burde arbejde med sangen et andet sted end i X Factor. Blachman så dog mange flere muligheder i den unge mand.

- Manden er ikke nødvendigvis en singleartist, han kan jo kombineres i en anden sammenhæng. Jeg kan ikke se nogen grund til, at det skal skæres væk i forløbet.

Patrick selv syntes bare oplevelsen var for vild til ikke at synge en sang mere. Og da publikum også var helt med på den idé, sluttede han sin audition af med at synge endnu ét, mere roligt, nummer.

Hør hele Patricks audition, begge sange, og dommernes kommentarer i videoen ovenfor.

Facebook
Twitter