Det så du ikke i TV: Pedram klarede kun lige cuttet

Trods en lidt svingende præstation er Pedram videre til Bootcamp. Men det kræver hårdt arbejde at komme rigtig langt, forklarer Remee.

Det så du ikke i tv: Se hele Pedrams audition

Opbakningen til Pedram var stor, da han gjorde sin entre på Store Vegas scene til Superbootcamp i X Factor, men det tog noget tid at overbevise dommerne om hans kvaliteter.

- Du har en fed stemme, og med disciplin og meget tid kan der komme noget rigtig rigtig fedt ud af dig! Men det kommer til at kræve hårdt arbejde, konstaterer Remee, efter Pedram netop har sunget sin anden sang.

Første sang faldt ikke i dommernes smag, og Pedram havde store problemer med intoneringen gennem hele nummeret. Men Lina mente, at der var håb så længe Pedram selv kunne høre, at han sang falsk

Mere kvalitet, tak!

Udstrålingen, charmen og scenetækket har Pedram uden tvivl, og en unik evne til at fortolke andre kunstneres numre og gøre dem til sine egne. Men han mangler stadig lidt mere, for at have hele "pakken".

- Du har den det nonchalant tilgang. Den skal bare lige fyldes ud med noget kvalitet også. Så det er nemt - du hører fra os, slutter Blachman.

Hør hele Pedrams audition, begge sange, og dommernes kommentarer i videoen ovenfor.