Dúné versus X Factor

Dúné strøg til tops på hitlisterne, efter Jesper sang deres gamle nummer 'Dry Lips' i X Factor. Nu skal de selv optræde i finalen. - We take it to the commercial side, siger Mathias fra bandet med et grin.

Dúné strøg til tops på hitlisterne, efter Jesper sang deres gamle nummer 'Dry Lips' i X Factor. Nu skal de selv optræde i finalen.

- Det lille flabede goblin gjorde det sindssygt godt. Han har en god stemme. Det er en fornøjelse. Og det giver et betydeligt afkast på den anden side, sige rmathias fra bandet, da dr.dk/xfactor fanger ham indne det store show.

X Factor gav kommercielt afkast.

Og afkast har bandet virkelig fået.

- Vores tre år gamle single røg til tops. Den blev nr. 1 på iTunes og nr. 2 på den officielle singlechart. Vi kunne mærke et afkast på vores koncerter. Der kommer altid mange mennesker, men det var markant flere, selv sådanne små steder som Haderslev og Frederikshavn. Så det har givet et kommercielt afkast. We take it to the commercial side, siger Mathias med et grin.

Dúné var på alder med de yngste deltagere i X Factor, da de startede deres karriere. Men de har arbejdet sig op fra bunden og ikke taget genvejen via et tv-show.

- Jeg ved ikke, om det er snyd. Man kan sige mange ting om X Factor, men som underholdningskoncept er det fantastisk. Man er fanget af det, og man kan se, hvordan det indfanger hele Danmarks befolkning, lyder det fra forsangeren i bandet, som nu selv skal på scenen i showets finale.

Se videoen med Mathias fra Dúné her på siden.

Facebook
Twitter