Efter X Factor: Nu skal Blachman se nøgne damer

I den berygtede X Factor-dommers nye samtaleprogram på DR2 tager 12 kvinder tøjet af foran Thomas Blachman og seks meget forskellige mænd.

Efter at have set på håbefulde sangere en hel X Factor-sæson får Thomas Blachman nu noget nyt at kigge på: Nøgne damer!

Den berygtede X Factor-dommers nye samtaleprogram på DR2, der bare får titlen 'Blachman', går nemlig ud på, at 12 kvinder tager tøjet af foran Thomas Blachman og seks meget forskellige mænd.

- Jeg har fået alt for meget porno på den ene side og politisk korrekt puritanisme på den anden. Men hvad med poesien? Hvor blev den af? Kvindekroppen tørster efter ord. En mands ord. Det er derfor, jeg er her nu - for at påbegynde et meget nødvendigt stykke arbejde: Nemlig den noble ambition at 'repositivere' kvindens syn på mandens syn på kvinden, forklarer han.

Det pikløse samfund

Målet med programmet er at skabe et rum, der er fri for den angst, Blachman oplever, mange mænd har for at udtrykke sig frit om kvinder, forklarer han.

- Hvad sker der for den moderne mand her på tærsklen til det pikløse samfund?, spørger han i efter programmerne.

De seks gæster er i programmet er modeskaber Erik Brandt, forfatter Jan Sonnergaard, sanger Shaka Loveless, designer Henrik Vibskov, komiker Simon Jul og sexolog Sten Hegeler.

Seerne bliver inviteret med ind i herreværelset fra 2. april kl. 22.

Facebook
Twitter