Emil Thorup udfordrer X Factor-ægtepar: Vi ved alt om hinanden

Mette og Henrik er kommet hele vejen til bootcamps i X Factor. Her kan du møde dem i en lille quiz, som Emil præsenterer for dem, lige inden de skal ind og synge for Anne Linnet.

FRAKLIP: Mette og Henrik og Emil Thorup på bootcamp (Xtra Factor 2013)

Mette og Henrik stiller op i gruppekategorien og er nået hele vejen til bootcamps. Vi har endnu ikke rigtig mødt dem på tv, men Emil møder dem her til en snak om, hvordan det er, at have været et kærestepar så længe:

- Vi har kendt hinanden i 17 år og været gift i 8, fortæller det forelskede par til Emil. De kender efterhånden hinanden så godt, at der ikke er noget, de ikke ved om hinanden.

Ved alt om hinanden
Derfor har de heller ingen problemer med den quiz, Emil har taget med:

- Det jeg gør, er, at læse en sætning højt, som om det var Henrik, og så skal du færdiggøre den, forklarer Xtra Factor-værten til Mette. Og det går ganske godt for parret, der viser sig at vide alt om hinandens stærke og svage sider.

En udfordring at være så tæt
At være så tæt sammen er faktisk en udfordring, når man stiller op i X Factor:

- Vi har talt lidt om at vi ikke skal gå ind i vores egen lille verden sammen, forklarer Mette. Og da de to skal synge en kærlighedssang sammen, er det selvfølgelig en stor udfodring:

- Selvom det er en kærlighedssang vi synger til hinanden - hvor det er rigtig godt at kigge på hinanden og lytte på hinanden, så - begynder Mette, hvorefter Henrik tager over og færdiggør sætningen: skal vi heller ikke glemme hinanden. Så det er en god balance, vi skal finde!

Se hvordan det forelskede par klarer sig i X Factor fredag kl 20 på DR1.