En superstjerne kommer til X Factor

Den engelske superstjerne Cheryl Cole, kendt fra det engelske X Factor og pigegruppen Girls Aloud, besøger X Factor på fredag 5. marts. - Hun er overdrevet sød, siger Soulshock om hende.

Det er netop blevet offentligt at den engelske superstjerne, Cheryl Cole, skal optræde til dansk X Factor. I live showet fredag 5. marts vil hun fremføre sit store hit 'Fight For This Love', der var, intet mindre end den hurtigst sælgende single i Storbritannien i 2009.

Millionsællert og dommer i X FactorCheryl Cole kom første gang i medierne søgelys, da hun som 21-årig kom med i pigegruppen Girls Aloud i det engelske realityprogram Popstars: The Rivals fra 2002. Siden gruppens debutalbum 'Sound Of The Underground' fra samme år har de haft ikke mindre end 20 Top 10-singler på stribe i England, og det medieskabte band er blevet en massiv succes med over 7 millioner solgte albums til dato.

I 2008 blev Cheryl dommer i den engelske udgave af X-Factor, side om side med Simon Cowell, Louis Walsh og Dannii Minogue. Med ét forførte Cheryl en hel nation med sin charmerende nordengelske accent og sin sympatiske opførsel overfor deltagerne. Siden da har Cheryl domineret overskrifterne i de engelske medier, og hun gør det til stadighed den dag i dag.

Cheryl og SoulshockCheryls gode ven will.i.am fra Black Eyed Peas gav hende sidste år det råd at prøve kræfter med en solokarriere, og det må siges at have været et rigtig fornuftigt træk. Da albummet '3 Words' udkom i England i oktober 2009 gik det direkte nr. 1 på albumhitlisten og førstesinglen 'Fight For This Love' gik ligeledes nr. 1 med næsten 300.000 solgte eksemplarer den første.

Foruden will.i.am har danske X-Factors helt egen Soulshock produceret nummeret 'Happy Hour' til albummet, som de to indspillede sammen i efteråret. Soulshock fortælller om sit møde med Cheryl Cole til denne uges Kig Ind:

- Hun er overdrevet sød. Jeg tror ikke, man kan finde et sødere menneske.

Oplev Cheryl Cole live i X Factor fredag 5. marts kl. 20 på DR1.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk