Én uge inden liveshows: X Factor-værten er blevet mor

X Factor-parret Sofie Linde og Joakim Ingversen er blevet forældre til datteren Trine.

Sofie Linde blev sidste år gift med vennen og værtskollegaen Joakim Ingversen, som hun har været sammen med siden 2015. Nu er de to blevet forældre. (Foto: NILS MEILVANG © Scanpix)

Danmarks nok mest populære tv-vært lige nu, X Factors Sofie Linde, er blevet mor.

Sammen med sin mand, DR-værtskollegaen Joakim Ingversen, er Linde blevet forældre til datteren Trine, der kom til verden på Rigshospitalet i København.

Det skriver hun selv på Instagram:

- Og så kom Trine ♥️, skriver hun og deler et billede af den lille sovende pige iført en hvid strikket hue.

DR: Vi har en Plan B

Fødslen af X Factor-babyen sker blot én uge inden, at de store liveshows begynder på DR1.

Timingen bekymrer ikke DRs underholdningschef Jan Lagermand Lundme, der forsikrer seerne om, at han har en alternativt plan klar til værtsjobbet på fredag.

- Jeg vil gerne sige kæmpestort tillykke til Sofie og Joakim med deres lille pige, siger Jan Lagermand Lundme.

- Vi har hele tiden haft en Plan B for, hvad der skal ske til X Factors liveshows, hvis Sofie ikke kunne komme på scenen som vært. Den går vi ud med i begyndelsen af næste uge.

’Et power-navn’

Seerne har kunnet følge en højgravid Sofie Linde på DR1 under dette års X Factor.

- Jeg kan mærke, at hun vågner under nogle af numrene og sparker ekstra meget, sagde hun om datteren under optagelserne, hvor hun også fortalte, hvorfor hun og Joakim havde valgt navnet Trine:

- Kælenavnet til Trine er Trille, og Trille er lyden af min barndom. Desuden er Trine et power-navn, og man skal have lidt power med i kufferten, når man er den førstefødte og en pige, lød det fra Sofie Linde.

Kolleger blev venner – og kærester

Det er tredje sæson i træk, at 28-årige Sofie Linde er vært på X Factor.

Hun dukkede første gang op på tv-skærmen i 2009 i børneprogrammet SommerSummarum og har siden været vært for blandt andet MGP og DRs Store Juleshow, ligesom hun haft sit eget talkshow, Sofie Linde Show, på DR Ultra. Siden 2016 har hun været seernes guide og deltagernes bedste ven i X Factor.

Sofie offentliggjorde kort før nytår, at hun er blevet gift med sin mangeårige ven og værtskollega, 30-årige Joakim Ingversen, som hun har været sammen med siden 2015.

Joakim Ingversen har været vært på X Factors lillebror på DR Ultra, Ultra Factor, siden 2015.

X Factors liveshows begynder på DR1 23. februar kl. 20 på DR1. Hver fredag i pausen under TV Avisen sender Ultra Factor på DR Ultra.

FacebookTwitter