Engelina: Skideskægt at arbejde med Line

- Man glemmer helt, hun kun er 15, siger sangskriver Engelina om sin X Factor-darling Line. Sammen har de to skrevet Lines vindersang.

Line har selv været med til at skrive sin vindersang, som hun skal synge, hvis hun vinder finalen i BOXEN fredag, sammen med sangcoach Engelina og The Providers. Det har været en sjov oplevelse for sangskriveren Engelina, der også har været Lines stylist og sangcoach gennem hele X Factor.

- Line og jeg har lidt samme musiksmag. Da vi skulle starte samarbejdet, gik det ret uforceret og virkede bare ægte. Det har i det hele taget været skideskægt at arbejde sammen med hende, fortæller Engelina til dr.dk/xfactor.

Alle tre finalister har selv været med til at skrive deres potentielle vindersang, og det er vigtigt, at hovedpersonen selv er med i processen, mener Engelina.

- Jeg synes, det er en super god idé. Det er super vigtigt, at de har forskellige numre, fordi de har forskellige udtryk. Det har vi mennesker jo, mener Engelina.

Line imponerede

Da Line nåede til finalen, gik hun straks i gang med at skrive på sit måske kommende gennembrudshit sammen med Engelina og The Providers. Og da Engelina og resten af sangskriverteamet først hørte Line synge sangen i studiet, var de meget begejstrede.

- Vi var bare så imponerede over den lille 15-årige pige, der bare synger sit hjerte ud. Hun mener hvert et ord, hun synger, siger Engelina.

Engelina har været Pernille Rosendahls hjælper gennem hele forløbet, men hun har lige fra start haft et særligt stærkt bånd til Line og hjulpet hende med alt fra sangvalg til sceneudtryk.

- Line var så glad for de andre ting, jeg har skrevet, så det var bare mest nærliggende, at vi skulle skrive hendes vindersang sammen, fortæller Engelina.

En gammel sjæl

Skavboen Line har været gennem en rivende udvikling, siden hun kom til første X Factor audition i Vega. Engelina har fulgt hende fra starten, og hun kan se hvor meget Line er vokset fra uge til uge.

- Line har hele tiden været en super dygtig sanger, men jeg tror, hun har fundet sig selv rigtig meget. Man lærer utroligt meget af at se sig selv på tv og høre sig selv synge, så man får en enestående mulighed for at se sig selv udefra i X Factor. Jeg tror, Line er begyndt at få troen på sig selv. Jo mere modstand hun fik, jo stærkere blev hun, og jo mere ville hun, siger Engelina.

På et mere personligt plan har Engelina og Line også knyttet bånd. De mange timer med sangskrivning og i studiet, har givet anledning til mange dybe samtaler. Også her er Engelina imponeret over den unge sanger.

- Line er et menneske, der suger til sig og lærer enormt hurtigt. Hun har enormt meget udtryk. Hun virker nogle gange som en gammel sjæl, når man taler med hende og så glemmer man helt, at hun er 15 år gammel, fortæller Engelina.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk