Engelsk succesband: - Sarah og Babou kan blive verdensstjerner!

Cutfather har i disse dage det millionsælgende boyband JLS i studiet, og de er imponerede af hans unge deltagere fra X Factor. – Vi var slet ikke klar over, hvor meget sangtalent I har her i Danmark!

Der venter en stor fremtid for Babou og Sarah, uanset hvem der vinder X Factor i næste uge. Det vurderer det engelske succesband JLS, som i disse dage er i København for at indspille deres kommende album med de unge sangtalenters dommer og mentor, Cutfather.

- De er meget unge, men har nogle gode stemmer og et stort sangtalent. Jeg var slet ikke klar over, hvor meget sangtalent I har her i Danmark. Jeg tror, at de alle kunne vinde konkurrencen og blive store verdensstjerner, siger Oritsé Williams, da dr.dk/xfactor mødet ham i studiet på Islands Brygge.

Og Oritsé og resten af bandet ved, hvad de taler om. De var selv om i X Factor i England i 2008, og selvom de kun blev nr. 2 efter divaen Alexandra Burke, så har de gjort kometkarriere i hjemlandet, hvor de har haft tre nr. 1-singler og udgivet to platinsælgende albums. Sidste år fik de en pladekontrakt i USA, og de har solgt 1,3 millioner plader på verdensplan - indtil videre.

- Der er én ting, jeg gerne vil sige til deltagerne: Det afgørende er ikke, om du vinder eller ej. Det handler om, hvad du gør efter showet. Og der skal man arbejde endnu hårdere, end da man var med i showet, fortsætter Oritsé.

"Det hele drejer sig om danskere for tiden"Når de engelske verdensstjerner har fundet vej til det regnvåde Islands Brygge, er det ikke bare fordi Cutfather er en rigtig flink fyr, han er også en eminent producer, mener Oritsé.

- Alle i Danmark kender ham som X Factor-dommeren, men vi oplever ham som producer, og der er han simpelthen en af de bedste folk i branchen at arbejde sammen med. Han har et godt øre for musik og gode idéer. Han er meget ung af sind, og så er han bare en fantastisk fyr.

Og Cutfather er faktisk ikke den eneste dansker, JLS-drengene har arbejdet sammen med.

- Vi har arbejdet med mange danske sangskrivere og producere. Det er som om, det hele drejer sig om danskerne for tiden. Vi har haft en single med Soulshock & Karlin, der hedder 'One Shot', og vi har haft en single med danske Deekay, som hedder 'Eyes Wide Shut'. Så nu er det på tide, vi laver en single med Cutfather, og forhåbentlig sker det i år!

Hold jer til CutfatherSelvom JLS nu turnerer verden rundt, kan de godt sætte sig ind i, hvordan Cutfathers unge talenter Sarah og Babou må have det nu.

- Det var en af de mest nervepirrende oplevelser i mit liv, da jeg var i X Factor-finalen for tre år siden sammen med resten af bandet. Vi havde arbejdet hårdt i ugevis og sunget vores hjerter ud foran Simon Cowell og de andre dommere. Nu var vi nået til finalen og havde én chance for at vinde - men det gjorde vi ikke, siger Oritsé, som gerne vil give de danske X Factor-finalister et sidste råd.

- Hold jer tæt til Cutfather, for han er en fantastisk producer. Han vil give jer nogle sange, der vil hitte over hele verden, og jeg ved, han gerne vil hjælpe jer, hvor han kan.

Se videoen med Oritsé fra JLS her på siden - og hør hans parodi på Cutfathers grin!

Cutfather og hans deltagere sammen med Oritsé og JB fra JLS. (© privatfoto)
Facebook
Twitter