Fie Winther

Sms FIE til 1212. Pris: 1 krone + almindelig sms-takst.

Fie Winther måtte forlade programmet efter tredje liveshow

- Jeg er underlig på den gode måde, lidt af en diva, og så er jeg sød.

Sådan fortæller Fie, da dr.dk/XFactor beder hende om at beskrive sig selv med få ord. Den unge solist er 16 år, kommer fra Helsingør og har sunget så længe, hun kan huske. Fie elsker at stå i rampelyset, hvilket hun får rig mulighed for som en af de deltagere, der nu skal stå på scenen til X Factors liveshows.

Selvom Fie også har andre interesser, som for eksempel ridning, er det klart en sangkarriere, der står øverst på listen over drømmejobs. Hun håber derfor meget på, at folk vil stemme på hende fredag efter fredag.

- Folk skal stemme på mig, fordi jeg vil det her så meget. Jeg ved, at jeg er god til det, jeg laver. Jeg kan synge, og så er jeg simpelthen bare så sød, at man ikke kan lade være, siger Fie og griner.

Sang gør mig sårbar

- Det, der får mig til at skille mig ud fra de andre deltagere i X Factor, er, at når jeg synger, er jeg mere sårbar.

Normalt vil Fie ikke beskrive sig selv som et menneske, der bare kaster sine følelser i hovedet på andre, men når hun synger, er det uundgåeligt. Kombineret med en anderledes stemmeklang, føler hun, at hun har nogle helt andre kvaliteter at bringe med på scenen end de andre deltagere.

Fie har dog aldrig modtaget sangundervisning og er klar over, at hun har meget at lære før, hun kan træde ind i rækken af store sangdivaer som hendes helt store idoler, Jessie J, Miley Cyrus og Beyoncé, er en del af. Desværre er det at modtage kritik ikke Fies stærke side.

- Jeg er ikke så meget til at få kritik, men det får man jo lige meget hvad. Til gengæld elsker jeg at få ros. Hov, der kom divaen igen!

Fundet sin soulmate

Der er dog håb for Fies manglende evne til at lytte til kritik. I X Factor-dommeren Lina har hun nemlig fundet en ægte soulmate og mentor.

- Mit syn på Lina har ændret sig rigtig meget efter, vi er begyndt at arbejde sammen. Jeg har været til hendes koncerter ekstremt mange gange. Jeg troede, hun var lidt en diva, men hun er bare så rolig og meget sig selv. Det er som om, vi allerede er soulmates. Derfor føler Fie sig også godt rustet til at komme i gang med at synge foran hele Danmark - hvilket hun glæder sig helt vildt til!

Facebook
Twitter