EMBRACE

De to Angola-søstre Anilde og Azilda, har taget X Factor med storm med deres smukke stemmer, der både er inspireret af soul og indie-pop.

X Factors søsterduo er oprindeligt fra Angola. (Foto: agnete schlichtkrull © dr)

Embrace består af Anilde på 22 år og Azilda på 19 år. De er opvokset i Holstebro sammen med deres mor og far og tre søstre på henholdsvis 17, 29 og 31 år.

Deres forældre er oprindeligt fra Angola, men flygtede til Danmark, da Anilde var 7 år gammel og Azilda var 4 år gammel. Familien er tæt knyttet, og især farens kærlighed til musik har påvirket pigerne og givet dem en glæde ved musikkens kunst.

Begge er inspireret af Beyoncé

Anilde er flyttet hjemmefra og bor i Aalborg. Til hverdag er hun pædagogmedhjælper og lærervikar, men når hun ikke nyder samværet med børnene, slapper hun af med gode tv-serier som Friends og Once Upon A Time. Lige siden hun kan huske, har hun været en del af et kor, hvad end det har været skolekor, kirkekor eller gospelkor. Musikken har altid været en stor del af Anildes liv, både når hun lytter til den, og når hun selv skal fremføre den.

Begge piger er meget inspireret af Beyoncé, som de mener laver både gode tekster og seje performances - en inspiration som Azilda også tager med sig, når hun på musikalskgrundkursus i Holstebro folder sig ud på sang- og sangskriverlinjen. Når hun ikke synger og spiller musik, går Azilda i 3.g. på Holstebro Gymnasium, dyrker forskellig sport, arbejder som tjener og er sammen med venner. Azilda bor stadig hjemme ved sine forældre i Holstebro.

Remee: Deres stemmer rør mig dybt

De to søstre er enige om, at den største drøm er at kunne berøre folk med musikken og omfavne hele verden med deres tekster og stemmer. Begge er de også enige om, at Remee er den helt rigtige til at hjælpe dem med at få opfyldt denne drøm, og de er meget glade for at have fået ham som dommer.

- Det bliver hårdt arbejde på den gode måde, og vi kommer til at lære utroligt meget, mener Anilde. Azilda supplerer:

- Præcis. Det bliver udfordrende, men vi stoler på hans ideer og mening. Han ved hvad han laver, og det gør os trygge.

Remee er da også selv begejstret for samarbejdet og udtrykker det meget præcist:

- Deres stemmer rør mig dybt.

Facebook
Twitter