Reem

Reem kan snuble på selv en snorlige sti, og hun betegner da også sig selv som rimelig klodset. Når det kommer til musikken, er det helt anderledes.

Reem er én af dommer Mette Lindbergs tre unge livedeltagere. (Foto: agnete schlichtkrull © dr)

Reem har altid sunget hjemme på værelset, men til hendes 10. klasse-afslutning stod hun for første gang på en scene. Denne oplevelse motiverede hende hele vejen til X Factor-scenen.

Til hverdag går 17-årige Reem i 1. G. på Lyngby Gymnasium. Hun bor i Valby med sin far og mor og to storesøstre. Hendes forældre flygtede fra Palæstina til Danmark for 25 år siden, og i dag arbejder hendes mor som børnehavepædagog, mens hendes far er taxachauffør. Reem har sammen med sin familie rejst til Palæstina, hvilket var en stor oplevelse for hende og satte livet i perspektiv.

Når Reem ikke synger hjemme på værelset og går i skole, danser hun og er sammen med sine venner. Af musikalske forbilleder elsker hun at lytte til Beyoncé og Jennifer Lopez, og hun beundrer deres evne til at indtage en scene og levere et flot show. Selv drømmer hun om at glæde folk med hendes musik - om det skal være på en stor scene eller hjemme på værelset må tiden vise, men drømmen om at kunne gøre en forskel med musikken, vokser sig større og større.

Mette om Reem: Intuitiv og sprudlende

At kunne glæde andre med musikken er Reems helt store drøm, og hun er da også overbevist om, at Mette Lindberg er den helt rigtige til at hjælpe hende med at nå drømmen.

- Mette er ikke bange for at sige sin mening, og det sætter jeg pris på. Hun kan udfordre mig og skubbe mig i den retning, som passer til mig. Jeg glæder mig helt vildt.

Mette har kun store ord tilovers for den unge sangerinde:

- Hun er intuitiv, sprudlende og utrolig smuk. Vi har samme forståelse for musik og jeg glæder mig til at se hende stråle på scenen. Jeg bliver så rørt når hun synger.

Forældrene er idolerne

Titlen som de helt store idoler må Beyoncé og Jennifer Lopez dele med Reems forældre. Reem har et meget tæt forhold til sine forældre, og hun beundrer deres evne til at rejse sig fra en usikker situation og kæmpe sig til en lykkelig tilværelse. Det har også gjort, at Reem ved, at hun skal være taknemmelig for de muligheder, som hun har, og hun håber at hun en dag kan give dem lidt igen.

Facebook
Twitter