Finalisterne i Parken: - Det bli'r ikke større!

Deltagerne var tydeligt imponerede, da de for første gang besøgte Danmarks nationalstadion, hvor X Factor-finalen skal foregå. - Det er godt nok noget andet end at spille i Herning Forsamlingshus, lyder det fra Thomas.

Interview med Thomas

Om kun fire uger kulminerer det: Tre finalister vil gå på scenen og én af dem synge sig til en førsteplads i X Factor og en pladekontrakt til en værdi af én million kroner. Torsdag aften var de tilbageværende sangtalenter ude for at se stedet, hvor drømmen vil gå i opfyldelse for én af dem - Parken i København.

- Det er fuldstændig surrealistisk. Det er noget andet end at spile på Victoria Pub eller Herning Forsamlingshus, kan jeg godt sige. Det kan man slet ikke forestille sig, lyder det fra en tydeligt imponeret Thomas.

"Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at opleve det"

Selvom regnen siler ned, tager det ikke fornøjelsen ved at gå gennem spillerindgangen og ud på grønsværen fra ham og de andre deltagere.

- Jeg har været herinde at se landskampe før, og jeg har også set koncerter: U2, Bruce Springsteen, Depeche Mode - jeg har set et par stykker. Så det er en kæmpe drøm at stå og synge er - det bliver ikke større i Danmark, siger Thomas.

Hvis man skal tro bookmakerne, så kan Thomas godt regne med at skulle på scenen til finalen lørdag 27. marts.

- Selvfølgelig tror jeg selv på det, ellers havde jeg ikke meldt mig til det her program. Men jeg ved også, at du kan falde over den næste hæk, der er i hækkeløbet, og så kan du ryge ud. Så alt skal klappe, før man når så langt. Men jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at opleve det!

Se videoen med Thomas og alle billederne fra Parken her på siden.