For frækt til Facebook: Se det første klip fra Blachmans talkshow

12 kvinder smider tøjet foran Thomas Blachman og hans gæster i et nyt DR2-program. Få en forsmag her.

Det nåede at blive set næsten 100.000 gange, inden det blev fjernet - først fra YouTube og så fra Facebook.

Men her på dr.dk/xfactor er vi ikke sarte. Så vi deler naturligvis gerne det første klip fra Thomas Blachmans samtaleprogram. Også selvom der er bare bryster med.

I det nye program, der simpelthen hedder 'Blachman' og som sendes fra 2. april på DR2, tager 12 kvinder tøjet af foran den populære X Factor-dommer, jazzmusiker mm. Thomas Blachman og en udvalgt gæst.

"Kan du tale, kan du også knalde"

I klippet, som du kan se her på siden, er det forfatteren Jan Sonnergaard, der er inviteret inden for i herreværelset.

- Kan man tale, kan man også knalde! Det er den forhåbning vi har, at kvinder laver den kortslutning, siger Blachman i klippet, mens en smuk brunette smider badekåben foran ham og hans gæst. Og tale kan han.

- Da du lavede din debutroman, eller da jeg lavede min første plade, var det ligesom adgangen til at komme ind i det kvindelige univers. Fordi kvinder ville have én lige pludselig. Det er også en del af en selvidealisering: Du skriver, og pennen sprutter, og musikken kører. Du bygger dig selv op og lige pludselig er der en fradag aften, hvor du faktisk kan vælge mellem mange, som vil have dig, lyder det fra den veltalende herre.

Se klippet øverst her på siden.

Se 'Blachman' på DR2 fra 2. april kl. 22 på DR2.

Facebook
Twitter