Frederik

Før i tiden kunne du finde en performende Frederik på Strøget i København - nu kan du opleve ham på den store scene i X Factors liveshows.

Beskriv din personlighed og dine særpræg i én sætning

Jeg er åben, videbegærlig og gammeldags på den moderne måde.

Hvem eller hvad inspirerer dig?

Nelson Mandela, fordi han gik gennem utroligt meget, for det han troede på. Musikalsk er jeg blandt andet inspireret af Joss Stone. Hun synger godt og har lavet nogle fantastiske numre.

Nævn dine tre bedste egenskaberJeg er underholdende, målrettet og nærværende/opmærksom.

Beskriv dit mest pinlige øjeblikJeg sang til en 60 års fødselsdag med næsten 40 i feber. Jeg klarede det tilfredsstillende helt indtil ekstranummeret, og så skete det mest pinlige!: Jeg kastede op på scenen foran alle de dansende mennesker - og oven i købet med headset på.

Hvad kan gøre dig rigtig glad?

Når folk fortæller mig, at jeg har reddet en ellers dårlig og trist dag ved at synge for dem på Strøget, når jeg rejser rundt og møder nye mennesker og mest af alt min kæreste og vores hund.

Hvilken person beundrer du mest og hvorfor

Jeg beundrer personer, der tør leve deres drømme ud. Louis Armstrong er en af dem i kraft af, at han gjorde forskel med sin musik.

Hvorfor mener du, at du har X Faktoren?:

Fordi jeg er unik og alsidig i mit udtryk, samt formår at skabe en levende relation og kontakt til publikum i alle aldre.

Nævn tre favoritsange, som du godt kunne forestille dig selv at synge

1. Sting: 'Englishman In New York' 2. Stevie Wonder: 'Master Blaster' 3. James Morrison: 'Wonderful World'