Gal, skuffet og ærgerlig! Dommer skælder ud efter lyd-nedbrud i X Factor

Jeg synes, det er rigtig tarveligt, siger Mette Lindberg, efter hendes gruppe Fyhnen Sisters først blev ramt af lydproblemer og siden blev smidt ud af konkurrencen.

- Det er jeg sgu ret gal over. Jeg synes, det er rigtig tarveligt.

Sådan lyder den kontante udmelding fra X Factor-dommer Mette Lindberg om de lydproblemer, der fredag aften ramte hendes gruppe Fyhnen Sisters, der efterfølgende røg ud i første liveshow.

Det var Mettes meddommer Thomas Blachman, der traf beslutningen om at sende søstrene hjem.

- Jeg er selvfølgeligt skuffet. Det skal man være. Jeg havde så mange ideer, som vi allerede har arbejdet på, og jeg ved bare, hvor vi skulle hen. Jeg er så ærgerlig over, at vi ikke kommer derhen, siger Mette Lindberg.

- Rent musikalsk og genremæssigt ville jeg have troet Blachman ville vælge Fyhnen Sister.

Se Fyhnen Sisters første optræden her, hvor de var plaget af lydproblemer.

Skræmmende og uretfærdigt

Søstrene mærkede ikke selv så meget til lydproblemerne oppe på scenen, men de kan ikke lade vær med at tænke på, hvor meget det betød for deres X Factor-exit.

- Det er lidt skræmmende. Vi ved ikke, hvor slemt det var. Vi ved ikke, om det bare var lidt i starten, eller hele sangen igennem, siger Signe, der bliver bakket op af sin søster.

- Jeg synes, det er uretfærdigt. Jeg synes virkelig, vi klarede den godt. Jeg er tilfreds med vores levering, siger Janne.

Selvom søsterduoen altså ikke nåede at opleve mere end et liveshow, har X Factor stadig gjort indtryk. Når spørgsmål går på, hvad de kommer til at savne allermest ved X Factor, er svaret kort og præcist.

- Menneskene.

Se øjeblikket hvor Blachman sender Fyhnen Sisters hjem fra X Factor i videoen her.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk