Gasolin' tog pusten fra Thomas

Det var en følelsesladet oplevelse for Thomas at optræde med sit barndomsidol Søren Berlev fra Gasolin'. - Jeg måtte ud og få luft bagefter, siger han.

Thomas under semifinalen

Der er både glæde og lettelse, nervøsitet og spænding i luften på gangen ved siden af tv-studiet, hvor deltagerne opholder sig i pausen under X Factors live shows.

- Man er nervøs, men folk er også glade, fordi man synes, det er vel overstået, og folk har gjort det godt. Der er en lettelse, det er der altid, når man er færdig med at synge. Så er det ligesom ude af ens hænder, fortæller Thomas.

- Men man ved også, at lige om lidt skal man ned, og så skal der ske noget meget … ja, ubehageligt, at der er nogen, der skal hjem.

"Jeg blev helt rørt"

For Thomas har aftenens semifinale været en særlig følelsesladet oplevelse. Der er nemlig hans barndomshelte Gasolin' på programmet - og den legendariske Søren Berlev fra bandet er med ved trommesættet.

- Det vækker mange minder fra min barndom. Det var den musik, jeg lyttede til, den gang jeg var lille. De første sange, jeg kunne udenad, var Gasolin'-sange, fortæller han.

- Jeg blev helt rørt, mens jeg snag. Det, Pernille sagde, med at vi var ude på en rejse, og det var også ligesom en rejse for mig til der, hvor jeg hørte Gasolin'. Jeg måtte ud og få luft bagefter, jeg blev lidt "shaky", må jeg sgu nok indrømme.

Se hele videointerviewet med Thomas her på siden.