Godt, jeg ikke skal stå heroppe!

Lise Rønne kan godt forstå, det er en overvældende oplevelse at stå på scenen i X Factor. Få en rundvisning bag kulisserne med X Factor-værten.

Det er en ny dag på X Factor, og vært Lise Rønne giver en rundvisning i omgivelserne, hvor det hele foregår, nemlig X Factor-studierne på Refshaleøen. Vi starter i indskrivningen:

- Det er her, at alle de, nogle gange, lidt nervøse deltagere møder op, får deres nummer og bliver krydset af, og der er altså masser af lister og logistik, der skal holdes styr på, siger Lise, der er glad for, at der er kompetente folk, der har styr på det hele.

Lise guider videre til deltagerrummet, hvor der, da dr.dk/xfactor bliver vist rundt, er stille og roligt, men hvor der ofte er i pauserne er lidt guitarspil, kortspil og plads til, at deltagerne kan møde hinanden på tværs. Og rummet har et særligt kendetegn:

- Her er virkelig varmt, fortæller X Factor-værten.

Overvældende at stå på scenen

Turen fortsætter ned ad gangen mod studiet.

- Nu kan I se, hvor jeg bruger hele min dag, for inden i det rum derinde, der er scenen, og jeg står herude på den anden side sammen med familie, søskende, veninder og kærester og følger det hele på skærmene her, forklarer Lise.

Når deltagerne er færdige med at synge, kommer de ud af døren her, enten glædesfyldte eller med triste miner, og så står Lise og deltagernes venner og familie er klar til at tage godt imod dem.

Sidste stop på turen er der, hvor det hele foregår, nemlig scenen.

- Det er noget af en scene! Her står det famøse X på gulvet, det er her man skal stå. Og lige dernede sidder de tre hårde hunde. Godt det ikke er mig, der skal stå heroppe, udbryder Lise med et smil.

- Jeg tror, det er en ret overvældende oplevelse at stå heroppe med lys, monitors og hvad de ellers skal koncentrere sig om, udover at synge, og vise, at de har masser af X Factor!

Se videoen med hele Lises rundvisning her på siden. Følg med i X Factor hver fredag kl. 20 på DR1.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk