Heidi

Heidi kommer fra Odense, hun bliver inspireret af mennesker, der tør stå ved sig selv, og så er hun en stor beundrer af India Arie.

Beskriv din personlighed og dine særpræg i én sætning

Familiemenneske, følsom, viljestærk, oprigtig, kærlig, kreativ, målrettet og eventyrlysten.

Hvem eller hvad inspirerer dig?

Mine piger, mand, familie, venner og mennesker i det hele taget, der er sig selv og ikke prøver at være alt muligt andet end det - og på godt og ondt. Spændende, sjælfuld og ikke fordummende musik, bøger, film, kunst, kultur og rejser i bla. naturen... - det der er tilbage af den...

Nævn dine tre bedste egenskaberKærlig, taknemmelig, loyal.

Beskriv dit mest pinlige øjeblikDer er mange... men den sidste episode var ved X Factors audition i Århus den 8. november, da jeg faldt ned ad trappen og knækkede min hæl fulstændigt. Jeg var næsten lige kommet og hele lokalet var fyldt med folk, og så ville jeg lige et smut neden under, men hælen sad fast i listen på trinet - og smask, så væltede jeg bagover og rutsjede på ryggen ned ad trapperne. Heldigvis var det kun en lille gruppe søde piger der så det, he he.

Hvad kan gøre dig rigtig glad?

Når dem jeg elsker har det godt og er glade og lykkelige, og når noget i det hele taget går rigtig godt - f.eks. som at være med i X-Factor. Det er enormt positivt for mig, og gør mig rigtig glad

Hvilken person beundrer du mest og hvorfor

Lige i øjeblikket er det India Arie - fordi den måde hun synger på er smuk, inderlig og ærlig.

Hvorfor mener du, at du har X Faktoren?:

Fordi jeg med min stemme kan udtrykke følelser der rører folk, og så brænder jeg for udfordringen i alt, hvad jeg har oplevet og oplever i forbindelse med at være med i programmet.

Nævn tre favoritsange, som du godt kunne forestille dig selv at synge

1. Sade: 'Is It A Crime' 2. Davud Bowie: 'Golden Years' 3. Radiohead: 'Karma Police'

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk