Her er de nye X Factor-stjerner

Blandt 3500 håbefulde deltagere har Remee, Pernille Rosendahl og Soulshock nu fundet de 9 allermest talentfulde sangere og grupper, som skal dyste i X Factors live shows, som starter fredag 12. februar.

Så er de fundet - de ni sangtalenter, som skal optræde i X Factors store live show, og som seerne kommer til at lære godt frem mod finalen om syv uger, hvor vinderen bliver kåret.

Blandt de mange talenter i den unge kategori Remee har valgte den 15-årige Jesper fra Taastrup, den 16-årige Tine fra Lyngby og 18-årige Anna fra Færøerne. Pernille Rosendahl er faldet på den 26-årige konservatoriestuderende Daniel fra Aalborg, den 28-årige fitnesscenter-ejer Peter fra Aabybro og den 29-årige skolelærer Thomas.

Soulshock har måttet være kreativ for at finde tre grupper, der var kvalificerede til live shows, men nu er det lykkedes: Han har selv sat to af grupperne sammen - nemlig countrypigerne i The Fireflies og boybandet In-Joy - og så har han fået den sidste gruppe, rapgruppen 8210, til at finde et fjerde medlem, nemlig sangerinde 15-årige Sara fra Århus.

Remee: "Alt hvad man kunne drømme"Remee, som også har været dommer i X Factor i de første to sæsoner, er stærkt tilfreds med sine nye finalister.

- Jesper er alt, hvad man kunne drømme om i en ny sæson af X Factor. Et umiddelbart og unikt naturtalent, der ikke minder om noget, vi har hørt før i showet, siger han om sin yngste deltager. Tine var først blevet lidt overset af dommerne, men på superbootcampen fik Remee øjnene op for hende.

- Da jeg altid har gået meget efter karakterer, så var jeg ikke overbevist, før hun sang 'Can't Make You Love Me' midt i afgørelsen. Dér gik det op for mig, hvor stort et talent hun har, at der gemmer sig meget mere under overfladen og at vi ikke tidligere har haft hendes type i X Factor!"

Remee er overbevist om, at seerne også vil tage godt imod hans sidste finalist, Anna.

- Man falder lynhurtigt for Anna, hendes store klare øjne, hendes store røde hår og hendes fantastiske stemme. Hun kommer til at gå rent hjem!

Pernille: "Ikke en typisk X Factor-deltager"Man fornemmer også, at Pernille Rosedahl allerede holder meget af sine deltagere i den ældre kategori.

- Daniel kandiderer til verdens mest positive menneske. Han har en supergenkendelig stemme og en fantastisk energi, der smitter, siger hun om den ene af sine tre finalister.

Peter karakteriserer hun med disse ord:

- Nogle vil måske mene, at Peter ser farlig ud. Men inde bag det hårde ydre banker et hjerte af guld og en hang til superiørefaldende popmusik.

- Thomas skiller sig virkelig ud og er bestemt ikke en typisk X Factor-deltager. Han har en speciel stemme, en helt unik indlevelse, og så ser han megacool ud, lyder det om hendes sidste deltager.

Soulshock: "The real deal!"Soulshock er glad for de to grupper, han selv har dannet af frasorterede solister.

- Det er sjældent, at tre piger, tre solister, der ikke kender hinanden kan sættes sammen og bare fungere så utrolig godt, så man skulle tro, at de voksede op sammen og har spillet musik og sunget sammen i mere end 10 år, siger han om The Fireflies, som han kalder "magisk".

Soulshock har arbejdet med både Backstreet Boys og det nye håb fra England, JLS, og han mener, at hans nye boyband In-Joy har, hvad der skal til for at slå igennem, også uden for Danmarks grænser.

- De kan blive det første danske internationale håb, der kan lægge andre lande ned. Man skal huske på, at de kun har været sammen i ganske få uger. Men med den rette støtte kan dette blive: The real deal! Disse drenge er fantastiske!

Endelig har Soulshock også et blødt punkt for pigerne fra Århus V.

- Man kan over-analysere musik hele natten, og 8210 vil næppe være der om morgenen. Men disse piger er for mig nøjagtig det, som er så smukt ved musik. Det kan ikke analyseres - musik kan få dig til at græde, til at tænke eller som i dette tilfælde for mig: Få dig til at smile. 8210's energi og charme er ikke til at stå for... Lige nu kan jeg kun smile - så må vi analysere senere.

Klik dig videre og lær de ni finalister meget bedre at kende. Oplev dem alle sammen i X Factors første live show fredag 12. februar kl. 20 på DR1.

http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:5326f092a11f9d1b2c78a409http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:5326f092a11f9d1b2c78a406http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:5326f092a11f9d1b2c78a40chttp://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:5326f092a11f9d1b2c78a40fhttp://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:5326f093a11f9d1b2c78a412http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:5326efdea11f9d1b2c78a3a9http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:5326f093a11f9d1b2c78a415http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:5326f093a11f9d1b2c78a418http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:5326f093a11f9d1b2c78a41b

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk