Hun bliver vært for X Factor

Arkitekt og tv-vært Eva Harlou skal guide seerne gennem næste onmgang af Danmarks største underholdningsshow. Optagelserne begynder i næste uge.

(Foto: Bjarne Bergius Hermansen © DR)

Det bliver igen Eva Harlou, som byder velkommen til de tusindvis af håbefulde sangtalenter, når optagelserne til X Factor går i gang i næste uge i Aarhus og København.

DR har nemlig hyret tv-værten til at stå i spidsen for en ny omgang af Danmarks mest populære underholdningsprogram, kan dr.dk/xfactor i dag afsløre.

- Eva passer perfekt ind i rollen som værtinde, og hun gjorde det fremragende sidste år. Hun tilfører rollen masser af personlighed, og man kan som seer virkelig mærke, at hun føler sig hjemme foran skærmen, siger underholdningschef i DR, Jan Lagermand Lundme.

"I år er jeg bare Eva" Eva Harlou, der oprindeligt er uddannet arkitekt, overtog værtstjansen på X Factor sidste år, og det var en stor oplevelse for hende at guide seerne gennem showet.

- Deltagerne bed sig - på hver deres måde - fast i mit hjerte, og det var både udfordrende og spændende at være en del af så stor en tv-produktion. Jeg er stolt over, at vi kom så godt i land med sidste sæson, og jeg er meget glad for at kunne fortsætte som værtinde, siger hun.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at se hende folde sig ud i løbet af endnu en forrygende sæson af X Factor, siger underholdningschef Jan Lagermand Lundme om Eva Harlou. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © DR)

- Sidste sæson var jeg den nye værtinde. I år er jeg bare Eva! Deltagerne og seerne kender mig allerede, og det giver mig ro til at fokusere på at give alle seerne og de medvirkende den bedst mulige oplevelse.

Dommerne snart på plads Det er ottende gang, at X Factor kører, og det er den mest sete underholdningsserie i Danmark. I alt har programmet haft otte forskellige dommere og fire forskellige værter, 63 live show deltagere - og mange tusinde auditiondeltagere.

Hvem der skal indtage de tre stole ved dommerbordet denne gang, vil DR ikke fortælle endnu, men forventer at det falder på plads meget snart.

Man kan stadigvæk nå at melde sig som deltager til X Factor her på dr.dk/xfactor. Der er i precasting i Aarhus tirsdag 19. august på Godsbanen, Skovgaardsgade 3, 8000 Århus C og i København lørdag 23. august i Koncerthuset, DR Byen, Emil Holms Kanal 20, 0999 København C. Dørene åbner kl. 9.30, men deltagere opfordres til at komme i god tid.

Kort om Eva Harlou

  • 37 år og vokset op i Skanderborg og Troldhede ved Skjern

  • uddannet bygningsarkitekt og har sin egen tegnestue, Eva harlou

  • tv-vært på 'Arkitektens hjem' og 'Enestående nordiske huse' på DRK, 'Danmarks skønneste hjem' på DR1 og Tema-lørdagen 'Sommerhuset' på DR2

  • X Factor-vært i 2014 - og igen i 2015

  • gift med sanger og producer Thomas Troelsen, kendt fra bl.a. Superheroes og Private

  • mor til Christian og Marie

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk