I aften: bootcamps for viderekomne

Auditionrunderne er overståede, og nu venter den hårde og nådesløse træningslejr for den flok af lovende sangtalenter, der gik videre i konkurrencen.

MediaLinks: Tjek teaser!

På fredag fortsætter jagten på 'x-faktoren', når vores tre dommere forlader tv-studierne og tager på bootcamp med den flok håbefulde stjerneaspiranter, som slap gennem nåleøjet til auditionrunderne i København og Århus.

I slutningen af sidste program afslørede vi, hvilke kategorier dommerne hver især kommer til at coache. Fra nu af er det altså ikke kun konkurrencen mellem deltagerne der bliver spændende at følge, men også dommernes indbyrdes kamp om at føre en sanger fra deres egen kategori til tops.

Næste afsnit vil foregå på tre forskellige lokationer, hvor dommerne vil sende hver deres sangerkategori ind i et hårdt trænings- og udskillelsesforløb med hjælp fra tre prominente, erfarne mænd fra musikbranchen.

Remee tager sig af sangere mellem 15-25 i Puk-studierne i Randers med hjælp fra sangskriver/producer/DJ Cutfather, Thomas Blachmann og komponist/producer/musiker Kasper Winding giver sangerne +25 en kærlig hånd på Dragsholm Slot og Lina Rafn tager med grupperne og indehaver af pladeselskabet Border Breakers, Michael Guldhammer, til Marienlyst i Helsingør.

Kun 3 sangere i hver af de to solistkategorier og 3 grupper vil stå tilbage efter de hårde bootcamps med en gylden invitation til de store liveshows. Så se med næste fredag kl. 20.00 og oplev Ostesangs-Rikke, Martin, Tvillingerne, Laura og alle de andre talentfulde sangere når de får at vide, hvilke dommere der skal coache dem, mens de kæmper sig vej til stjernerne.