Idas sangskrivere: Hun er vildt inspirerende

- Man kan ikke altid få det til at stemme, med at hun kun er sytten år, fortæller Søren Vestergaard, der har været med til at skrive Idas finalehit.

Familien Danmark kan godt glæde sig til et brag af en musikalsk oplevelse til finalen i Herning hvor der vil blive disket op med helt nye X Factor-singler. Ida har skrevet sin single sammen med Søren Vestergaard og Tobias Stenkjær.

- Jeg har en rigtig god fornemmelse af, hvad hun vil, og hvad hun kan. Hun er jo fantastisk, fortæller Søren Vestergaard, der har en fortid i rockbandet Apollo og i dag er frontmand i Rumhund, når han ikke spiller med Thomas Ring og, When City Sleeps.

Søren Vestegaard har været inde over alle Idas numre i årets X Factor, fortæller han:

- Det har været en meget demokratisk proces, hvor vi alle tre har budt ind. Det startede med, at Ida og jeg sad og jammede lidt, og så kom der lige pludselig et track.

Kreativt uptempoIda får sandsynligvis mange begejstrede fans, når hun skal spille sit nummer på fredag, for det har mange forskellige kvaliteter.

- Det er for det første et uptempo nummer. For det andet, så synes jeg, det er et meget udadvendt nummer, der er meget groove-orienteret, afslører Søren Vestergaard og konkluderer energisk:

- Det er et meget kreativt nummer.

Vildt inspirerendeSelvom der er store forventninger til finalisternes numre på fredag, så er det ikke noget, Apollo-guitaristen har tænkt over.

- Jeg synes aldrig, det har været et pres, fordi jeg synes, Ida er så god. Hun har selv så mange idéer, og derfor er det mere bare med at gribe nogle af dem.

Samarbejdet mellem Ida og hendes sangskrivere har ifølge dem selv været en stor succes.

- Det har været en rigtig positiv oplevelse, fordi hun er meget nem at have med at gøre. Og udover det, så er hun vildt inspirerende at arbejde med, fordi hun faktisk er sindssygt dygtig.

- Man kan ikke altid få det til at stemme, med at hun kun er sytten år, understreger Søren Vestergaard begejstret.

Følg med når det går løs til X Factor-finalen i Herning kl. 20. på DR1, DR HD og her på dr.dk/xfactor.

http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:5326fa6ba11f9d1b2c78a961http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:53273ca1a11f9d1b2c78b360http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:53273c65a11f9d1b2c78b35a

Facebook
Twitter