JR

Sidste år nåede JR til X Factors bootcamp under navnet Boys To Men. I år er de to R'n'B-elskende perlevenner Jakob og Rudi tilbage i konkurrencen, og de har medbragt masser af erfaringer fra deres tidligere medvirken.

Sidste år nåede JR til X Factors bootcamp under navnet Boys To Men. I år er de to R'n'B-elskende perlevenner Jakob og Rudi tilbage i konkurrencen, og de har medbragt masser af erfaringer fra deres tidligere medvirken.Det var frækheden og charmen, der især gjorde indtryk, da Jakob og Rudi var med i sidste års udgave af X Factor. Nu er de tilbage - med fornyet selvtillid, men også med en større selvindsigt end tidligere:

- Vi har bevidst valgt at være mindre smarte i år, for at være sikre på, at folk ikke mister fokus på det, vi er her for - nemlig at synge. Det er vigtigt for os at vise både seerne og publikum i salen, at vi er seriøse omkring det, vi laver. Det er vores drøm at kunne leve af musik, og vi vil hellere have anerkendelse for det musikalske end for smarte bemærkninger.

Pernille er begejstret for de to drenges tilbagevenden til X Factor:

- Jeg var helt vild med Jakob og Rudi sidste år, så jeg er superglad for, at de kom tilbage! De har øvet sig og er blevet endnu stærkere sangere - så jeg tror på dem.

I forhold til hvad duoen har tænkt sig at gøre anderledes, fortæller de følgende:

- En vigtig ting, vi har lært, er, at det ikke er nok bare at synge en sang. Man skal fortolke den. Man skal involvere sig følelsesmæssigt, når man synger og optræder - ellers bliver det overfladisk.

Jakob er 17 år og oprindeligt fra Algeriet, mens Rudi er 18 år og oprindeligt fra Libanon. De er bedste venner, og de har kendt hinanden siden 5. klasse. De har en fælles passion for R'n'B-kunstnere og Michael Jackson, og en dag håber de på at få et internationalt gennembrud med deres musik. Hjemmefra møder de masser af opbakning, hvilket har en afgørende betydning for de to drenge.

(Foto: Brummer © DR)

JR'S BLÅ BOG

Beskriv jeres personlighed og særpræg i én sætning.- Vi er sjove, charmerende, ydmyge og udadvendte.

Beskriv jeres mest pinlige øjeblik.- I forbindelse med optagelserne til X Factor, skulle vi gå ind i et rum, men var ikke klar over at der blev filmet, og vi kom til at smække hårdt med døren. Der blev helt stille og alle kiggede på os!

Fortæl os tre spændende ting om jer selv.- Vi er altid glade, og elsker at synge og optræde.

Hvad kan gøre jer rigtig glade?- Det kan gøre os glade, hvis vi hører en rigtig god sang, eller møder en rigtig sød pige.

Hvem eller hvad inspirerer jer?- Vores forældre inspirerer os rigtig meget, og vi ser op til dem og er meget taknemmelige for alt hvad vi har fået. Nogle grupper og sangere, der inspirerer os, er Michael Jackson, BoyzIIMen, Shai, Jodeci og Stevie Wonder.

Hvilken person beundrer I mest og hvorfor?- Igen er det vores forældre, som vi beundrer allermest.

Hvorfor mener I, at I har x-faktor?- Fordi vi elsker at synge og optræde. Vi elsker at høre publikums reaktion. Vores motto er: "Give the audience what they expect, and then surprise them".

Nævn tre favoritsange, som I kunne forestille jer selv at synge.- BoyzIIMen 'End of the road', Musiq Soulchild 'Love', Jodeci 'Love U 4 Life'.

http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:5326f88aa11f9d1b2c78a855http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:5326f7d7a11f9d1b2c78a80ahttp://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:5326f93ea11f9d1b2c78a8b5http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:53274043a11f9d1b2c78b406http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:5326f722a11f9d1b2c78a7a7http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:5326f903a11f9d1b2c78a89ahttp://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:5326f6aaa11f9d1b2c78a768http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:5326f5f7a11f9d1b2c78a71a

Facebook
Twitter