Lina: -Jeg har de bedste sangere - ingen tvivl om det

Lina Rafn og Adam Powers var på besøg i Aftenshowet hvor de fortalte om de dygtige sangere og makkerparrets samarbejde på de ubarmhjertige bootcamps.

Fredag aften havde Aftenshowet besøg af Lina Rafn og Adam Powers, der har hjulpet Lina med at spejde talenterne på bootcampen.

Adam Powers har tidligere arbejdet med Infernal men også med andre store navne som Kylie Minogue. Alligevel mener han, at hans rolle som Linas hjælper både har været sjovt og udfordrende - og så mener han bestemt ikke at han har haft med amatører at gøre i X Factor - tværtimod:

- Der var 32 (på bootcampen, red.) og der var altså ikke engang en håndfuld, der ikke var dygtige. De kunne ligeså godt være nogle jeg arbejdede sammen med hver dag.

Makker fra barnsben af

At have Adam og hans friske ører med på bootcampen er en gave for Lina, der aldrig er helt upåvirket efter at have lært deltagerne at kende i auditionrunderne. Desuden har Adam Powers og Lina Rafn kendt hinanden siden de var små, hvilket ifølge Lina Rafn har været en rigtig stor fordel. For en gangs skyld var der nemlig nogen der tude sige hende imod:

- Adam tager mig ikke særligt alvorligt, han bliver ikke intimideret og bare sidder og giver mig ret i alting, tværtimod. Det er meget få mennesker der tør at gå i flæsket på mig, så på den måde er Adam fed.

Hvem der går videre til bootcampens dag to, kan du se fredag aften kl. 20.00 på DR1, når X Factor endnu engang ruller over skærmen. Og spørger man Lina, ville hun havde vinderen i stald, hvis X Factor kun handlede om at kunne synge:

- Jeg har de bedste sangere - ingen tvivl om det.

Se hele klippet fra Aftenshowet her på siden.