Lina Rafn stopper som X Factor-dommer

Efter fire sæsoner bag dommerbordet stopper Lina Rafn som dommer i X Factor. Det fortæller DRs underholdningschef, Jan Lagermand Lundme.

Når X Factor i 2016 igen løber over tv-skærmene bliver det uden Lina Rafn bag dommerbordet. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © DR (type 1))

Hun har været med lige siden starten i 2008.

Men når den danske udgave af X Factor vender tilbage i 2016, bliver det uden den karismatiske Infernal-sangerinde Lina Rafn som én af de tre dommere. Det fortæller DRs underholdningschef, Jan Lagermand Lundme:

- Lina Rafn skal ikke være X Factor-dommer i den kommende sæson. Det er vi kede af, for vi synes hun har gjort det fuldstændig fantastisk for sine deltagere igennem fire sæsoner, og den måde hun er gået til opgaven på har både været dybt professionel og lige i øjet, fortæller Lundme til dr.dk/xfactor og fortsætter:

- Hun har besiddet alle de kvaliteter, man kun kan drømme om i en X Factor-dommer, så tusind tak for det!

”Vi caster på livet løs”

Jan Lagermand Lundme fortæller videre, at man i øjeblikket er i fuld gang med at sammensætte dommerholdet til den kommende sæson af Danmarks største underholdningsprogram:

- Vi caster på livet løs, og vi gør os umage med at finde nogen, som både har en god energi sammen, men som også kan tage nogle faglige diskussioner. Jeg glæder mig til at kunne præsentere de tre dommere, når de engang er på plads.

X Factors niende sæson starter i januar 2016.

Facebook
Twitter