Mette og Henrik synger støttesang til grupperne

Der er gået mode i at synge støttesange. Mette og Henrik har derfor skrevet deres helt egen og dedikeret den til grupperne, som de håber, vil løbe med sejren i år.

- Vi går ikke videre!

Allerede inden Mette og Henrik skal ind og synge på bootcamp, har de forudset udfaldet. Annes tre sammensatte grupper er simpelthen for stærke, mener Henrik:

- Drengegruppen; jeg har allerede købt deres plade, de tre piger lyder pisse godt, de to små er bare dejlige og brænder igennem.

Ung med de unge

Alligevel er det en stor oplevelse for det lykkelige ægtepar at få lov at være med i X Factor, ikke mindst når konkurrenterne er, som Henrik formulerer det, "lige til at æde":

- Det er fedt at være ung med de unge og vi glæder os til at følge dem.

Stå fast

Af samme årsag har ægteparret indspillet en slags støttesang til de tre grupper. Sangen hedder Stå fast, og Henrik fortæller til dr.dk/xfactor, at den skal forstås som en "pøj pøj og god fornøjelse" til finalisterne.

- Når du er ung og når du er, som du er, så kan du få hele verden op på tæer, synger ægteparret i sangen og spår i øvrigt en lys fremtid for grupperne i årets X Factor:

- Det bliver i år at grupperne vinder!

FacebookTwitter