Nu skal der rockes igennem i X Factor

Blur over Linkin Park til Carpark North. Den står på rock i fredagens X Factor. Og det bliver en udfordring for Patricia, der ifølge eget udsagn "er pænt langt fra rockgenren".

Der er dømt rock for alle pengene, når fjerde X Factor-liveshow løber over skærmen nu på fredag. De tilbageværende seks deltagere skal nemlig fyre den af med nyfortolkninger af alt fra Blur over Linkin Park til Carpark North.

Sarah skal give en version af Carpark Norths 'Save Me From Myself', mens Babou skal synge Linkin Parks monsterhit 'Numb', der efterhånden har et par år på bagen - hittet stammer tilbage fra deres gennembrudsplade fra 2003.

Rasmus skal fortolke Soundgardens hit 'Black Hole Sun', mens Annelouise endnu engang giver den som rockchick, når hun skal fremføre Radioheads 'Creep'.

Rikke og Trine synger Joy Divisions 'Love Will Tear Us Apart', og endelig skal jazzpigen Patricia fyre op under publikum med Blurs 'Song 2'.

Patricia er pænt langt fra rockPatricia synes, at det er lidt af en udfordring at skulle give den som rock-tøs:

- Jeg er pænt langt fra rock, så langt fra rock som man kan komme, fortæller hun, da dr.dk/xfactor møder hende under prøverne i ugen op til liveshowet.

Patricia fik masser af opmærksomhed sidste fredag, hvor hun viste en meget vovet og sexet side af sig selv i lækker kjole og meget høj slids, og hun er overrasket over folks reaktioner:

- Jeg synes ikke selv jeg er sexet. Jeg står der bare, og det er ikke meningen, at jeg skal være så sexet som folk gør det til, forklarer hun og løfter samtidig lidt af sløret for det udtryk, hun vil vise på fredag:

- Det er nok lidt mere glam end det er rock, i virkeligheden. Jeg synes, at man skal vente og se hvad der sker, siger hun.

Rasmus bliver rå og rocketRocktemaet passer derimod Rasmus fint og drengen der allerede har vist sig fra sin rockede side er klar til at give den endnu mere gas på fredag:

- Folk kan forvente en lidt mere rå og rocket Rasmus, end de har set tidligere, lover han.

Fredagens liveshow bliver altså et sandt overflødighedshorn af god rock, og som om det ikke var nok, gæster én af Blachmans darlings også fredagens show.

Heidi Herløw fra første sæson af X Factor er ugens gæstestjerne og skal synge sin nye single 'Angerholic'.

Se X Factors fjerde liveshow fredag kl. 20 på DR1 - og her på dr.dk/xfactor.

FacebookTwitter