3 nye talenter klar til X Factor-liveshows: Her er Remees udvalgte stjerner

Deltagerne Anja, Rasmus og Jamie er klar til X Factors store liveshows.

Anja, Rasmus og Jamie.

Det er navnene på de tre sangtalenter i kategorien +23, der skal stå på scenen i årets X Factor-liveshows.

De tre deltagere blev afsløret, da årets første X Factor-bootcamp-program løb over skærmen fredag aften.

Efter talrige auditions og en dramatisk omgang 5 Chair Challenge stod Remee tilbage med i alt seks håbefulde deltagere. Men der er kun plads til tre talenter over 23 år i årets liveshows, og valget faldt altså på Anja, Rasmus og Jamie.

Anja er 'supersej' og 'pissedygtig'

Anja har fra start imponeret Remee med sin overlegne vokal, men i fredagens bootcamp var det en skuffet Remee, der sad tilbage efter at Anja optræden. Med hendes udgave af Chers 'Believe' var den erfarne X Factor-dommer langt fra imponeret over Anjas sangvalg, som han kaldte ’pølset’.

Men trods det skuffende sangvalg, var der ingen tvivl hos dommeren om, at Anja skulle have en plads videre i konkurrencen.

- Når man først kommer ind på livet af hende, er hun supersej og pissedygtig – og en af de mest fokuserede deltagere, jeg nogensinde har arbejdet med, siger Remee om sin nye X Factor-diva.

Til liveshows har Anja tilføjet sit mellemnavn, så hun nu optræder på scenen som Anja Nynne.

Guttermanden Rasmus har et 'vanvittigt vokaltalent'

Også den syngende tømre Rasmus sikrede sig en billet videre til årets liveshows.

Efter sin optræden i X Factor har Rasmus smeltet en del pigehjerter, og den 27-årige charmør har også ramt noget hos Remee.

- Han er et vanvittigt vokaltalent, og så er han virkelig en guttermand. Han er meget seriøs omkring hele projektet og meget modtagelig i forhold til, hvad det er for en opgave, han står over for.

- Og så er han i øvrigt meget bevidst om, hvor heldig han er, siger Remee, der fremover skal hjælpe Rasmus med at skinne på scenen i de store liveshows.

Fandenivoldske Jamie kan få taget til at løfte sig

Den tredje og sidste deltager, som skal repræsentere den ældre kategori i årets X Factor er 29-årige Jamie.

Remee har flere gange kommenteret på Jamies lidt for overlegne og selvsikre attitude, men det afholdte ham ikke fra at give Jamie en plads i liveshows.

- Han har en vild energi, han er fandenivoldsk, og han er ikke bange for scenen. Han synger pissefedt med en kæmpestor kraft, og hans stemme har et stort potentiale. Med det rigtige materiale kan han få taget til at løfte sig.”

Om Jamie får taget til at lette på X Factor-studiet får vi at se, når han under navnet Jamie Talbot indtager X Factor scenen.

Årets første liveshow løber over skærmen fredag d. 23. februar. Inden da skal Thomas Blachman og Sanne Salomonsen udvælge deres live-deltagere.

Hvem de sender videre i konkurrencen får du svar på fredag, hvor du klokken 20 kan se årets andet bootcamp-program på DR1 og DRTV.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk