Åh nej! X Factor-Morten glemmer teksten på live-tv - men kommer stærkt igen

Remees generte X Factor-sanger Morten Nørgaard kom rigtig skidt fra start i fredagens liveshow. Men tog hurtigt revanche.

Han har kæmpet med nervøsitet under hele sit forløb i X Factor.

Og fredag aften nåede nervøsiteten så nye højder for Remees sangtalent Morten Nørgaard.

Allerede i de første strofer af sin sang så den 26-årige sanger ud til at have glemt ordene i sangen 'Say You Won't Let Go', og han kom aldrig i gang med at synge. Musikken fortsatte, mens Morten Nørgaard stod forstenet på scenen og stirrede direkte ind kameraet.

Musikken blev herefter stoppet, og med stor opbakning fra publikum og værten Sofie Linde forsøgte Morten Nørgaard så på sin sang igen.

Og denne gang sad den der. Han kom stærkt tilbage og leverede en inderlig version af James Arthurs superhit - oven i købet mens han gik på et løbebånd.

- Det er fandeme godt kommet igen, lød det fra Thomas Blachman, mens der også var opbakning fra Mette Lindberg:

- Tænk at du kunne bevare roen og komme igen. Det var så flot, og det er rigtig sejt gået.

Giver Remee grå hår

Morten Nørgaards egen dommer, Remee, var også fuld af roser til den generte superstjerne, men måtte også lige kommentere hans start på optrædenen.

- Du giver mig grå hår. Hvis jeg havde noget hår, så var det faldet af, sagde Remee med et grin.

Efter sin optræden fangede X Factors Snapchat-vært Rasmus "Lakserytteren" Kolbe Morten Nørgaard, der med sit sædvanlige charmerende væsen konstaterede, at det da kunne være gået endnu værre.

- Jeg kunne være skvattet på løbebåndet.

Gik i stå til 5 Chair Challenge

Det er i øvrigt ikke første gang, at en liveoptræden går galt for Morten Nørgaard. Også ved 5 Chair Challenge faldt han ud af takt med musikken, men fortsatte efter en kort pause med massiv jubel fra publikum og dommerne og leverede - også der - et gyldent tv-øjeblik.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk