Afsløring: Gulddreng gæster X Factor-finalen

Den guldglade hitmager indtager X Factor-scenen i den store finale nu på fredag.

Gulddreng optræder i X Factor-finalen fredag aften. (Foto: Morten Rygaard)

Der bliver masser af stjernedrys i X Factor-finalen, som ruller over skærmen nu på fredag.

Ud over tre de finalister, Chili, Mia og Morten Nørgaard, kommer verdenstjernen Ed Sheeran og optræder.

Og nu afslører DR så, at også fænomenet Gulddreng kommer og giver et nummer i finalen.

- Vi kunne ikke have bedt om et bedre navn til at indhylde X Factor-finalen i guld. Gulddreng er en utrolig dygtig popsmed, og samtidig er han en fantastisk entertainer, siger DRs underholdningschef, Jan Lagermand Lundme, og fortsætter:

- Jeg er sikker på, at det bliver et fantastisk finaleshow, ikke mindst på grund af de dygtige kunstnere, som på hver deres måde er med til at gøre dette års finaleshow til et af de helt store i X Factors historie.

Gulddreng bragede igennem på den danske musikscene sidste år, hvor hans syv første singler alle formåede at gå nummer ét på Spotify.

Han var det mest streamede danske navn på Spotify i hele 2016 og er inden for de seneste måneder blevet belønnet med både en Danish Music Award, en Gaffa-pris og to ZULU Awards.

Gulddrenge til audition

Det er faktisk ikke første gang i år, at Gulddreng dukker op i X Factor. Næsten da. For til auditions fik dommerne nemlig besøg af to drenge, der mindede mistænkeligt meget om Gulddreng - selvom de dog påstod, at det var Gulddreng, der havde kopieret dem.

Se indslaget med drengene, der kalder sig No Trio, fordi de kun er to, i videoen her.