Blachman i chok over Sannes valg: Sender storfavorit ud af X Factor

Sanne Salomonsen overraskede både sine dommerkolleger og deltagerne, da hun fredag aften sendte den talentfulde Andreas ud af X Factor.

- Nej! Var det en fejl?!

Overraskelsen stod malet i Thomas Blachmans ansigt, da dommerkollegaen Sanne Salomonsen fredag aften valgte at sige farvel til 21-årige Andreas.

Men nej, det var ikke en fejl at vælge Andreas fra, fastslog Danmarks rockmama i programmet. Og den beslutning står hun også ved den dag i dag.

- Jeg kan godt forstå, at folk reager, når jeg sender et stort talent hjem, men som Remee siger, så ved jeg også, hvad der kommer, så jeg ved, hvad jeg gør, siger Sanne Salomonsen og tilføjer:

- Jeg er ikke påvirket af, hvad de andre dommere mener. Jeg hører, hvad de siger, men jeg er helt rolig ved min beslutning.

Hårdt at afvise de unge

Andreas havde ellers imponeret de tre dommere først til sin audition og igen med sin optræden til 5 Chair Challenge, hvor Thomas Blachman blandt andet kaldte ham for et 'enestående talent'.

Den 21-årige charmør fik da også i første omgang en stol, som ville sikre ham videre færd i konkurrencen, men til allersidst i fredagens udsendelse måtte Andreas se konkurrenten Marcus overtage sin plads.

Selvom hun var sikker i sit valg, så var hun ikke upåvirket af det, fortæller Sanne Salomonsen i dag.

- Det er første gang, jeg har prøvet at skulle afvise folk direkte, og det er hårdt. Andreas er superdygtig, men det er de alle sammen på hver deres måde. Jeg gik efter min mavefornemmelse og efter, hvem jeg mener, jeg kan være med til at udvikle, forklarer hun.

Andreas: Jeg gjorde mit bedste

Hovedpersonen i fredagens dramatiske afslutning på X Factor, Andreas, ærgrer sig over at måtte forlade programmet, men han var ikke overrasket over Sanne Salomonsens valg, fortæller han.

- Selvfølgelig var jeg skuffet, men jeg havde set den komme. Sanne og Blachman kiggede meget på mig, så da jeg mistede min stol, prøvede jeg at køre den meget cool og tage det med oprejst pande. Jeg prøvede ikke at lægge så mange følelser i det, siger Andreas, der ikke mener, han kunne have gjort noget anderledes for at være gået videre.

- Jeg følte virkelig, jeg leverede mit bedste, og at jeg levede op til mine egne forventninger. Det var selvfølgelig ærgerligt at ryge ud så tidligt i processen, men det var en sjov og spændende oplevelse at være med, siger han.

Mens Andreas altså måtte forlade X Factor fredag aften, så er Oliver, Marcus, Vita, Mikkel og Isabella foreløbigt videre til Sanne Salomonsens bootcamp.

Men hun mangler fortsat at høre to af sine deltagere, Alberte og Sigmund, til 5 Chair Challenge.

Se, om det lykkes dem at sikre sig en stol, og se hvordan Thomas Blachman mon tackler sin gruppekategori, når han kaster sig ud i verdens farligste stoleleg. Det er næste fredag klokken 20 på DR1 og DR TV.

Facebook
Twitter