Blachman måtte agere bøddel: Remees Bond-babe færdig i X Factor

27-årige Anja Nynne måtte fredag aften forlade X Factor som den første af årets livedeltagere.

(Foto: Martin sylvest © Ritzau Scanpix)

Han er den forsvarende mester og har vundet X Factor de seneste tre år.

Men fredag aften fik den sejrvante Remee den værst tænkelige start på årets X Factor, da han allerede i første liveshow måtte sige farvel til en af sine deltagere.

Det blev nemlig den 27-årige Anja Nynne, der ellers gav den i bedste Bond-babe-stil under sin optræden, som måtte forlade konkurrencen som den første af årets ni livedeltagere.

Den beslutning blev truffet af Thomas Blachman, efter Anja Nynne og Sanne Salomonsens unge solist Oliver fik færrest stemmer af seerne og derfor måtte en tur i farezonen.

- Jeg er gammel nok til at tænke retfærdighed i det her. På baggrund af mine indre overvejelser bliver jeg nødt til at sige, at jeg ikke kan lade nogle gå, der ikke er nået dertil, hvor de hører hjemme, sagde Thomas Blachman henvist til Oliver, som han altså valgte at frede og dermed sende Anja Nynne ud af konkurrenen.

Dermed har Remee kun sine to mandlige solister over 23+, Jamie Talbot og Rasmus, med videre til næste uges liveshow.

Sanne Salomonsens unge solister, Oliver, Vita og Sigmund, klarede sig alle videre, og endelig kan Thomas Blachman glæde sig over, at alle hans tre grupper er med videre til i næste uge.

Se Anja Nynnes første optræden og hendes 'Save Me Song' herunder.

Facebook
Twitter