Blachman overrasker: Henter fravalgte X Factor-talenter tilbage i programmet

Thomas Blachman danner hele to nye grupper i X Factor. Svære beslutninger venter nu for den erfarne dommer.

Årets udgave af X Factor har budt på benhård konkurrence i både unge- og voksen-kategorien, og Sanne Salomonsen og Remee har måttet træffe nogle svære beslutninger og sende nogle talentfulde deltagere hjem.

Men de to dommeres fravalg kommer nu den garvede X Factor-dommer Thomas Blachman til gode.

Han har nemlig tænkt sig at danne hele to nye grupper ud af nogle af de fravalgte solister, afslørede han i X Factor fredag aften.

- Der er utroligt mange gode talenter og dygtige mennesker i denne sæson, og det er en kæmpe glæde og fornøjelse. Nu ved jeg jo, hvad der kommer til at ske, og der bliver masser at glæde sig til både af tv-kunst og musik, siger Thomas Blachman.

Leder efter sin egen ungdom

Blandt de deltagere, Thomas Blachman har inviteret med til den altafgørende workshop på sin husbåd, er Alberte, Andreas, Kathrine, Mie Mynte, Mikkel og Sol fra den unge kategori samt Jacob og Thomas fra voksenkategorien.

I programmet ser man Thomas Blachman afprøve forskellige konstellationer, men hvem, der ender med at blive sat sammen og komme med på bootcamp, bliver først afsløret næste fredag.

Thomas Blachman er dog ikke i tvivl om, hvad han leder efter i sine to nye grupper.

- Jeg leder efter min egen ungdom. Jeg leder efter håbet i de unges blik, fordi det, jeg ser i dem, er dét, de kommer til at se i sig selv. At mit blik på dem så at sige bliver deres blik på dem selv. Her ynges jeg til ukendelighed, siger han.

Bootcamp venter forude

Ud over sine to nye grupper tager Thomas Blachman ægteparret Anne Mette og Tomas, veninderne Judithe og Ivalu samt efterskolevennerne Nicolai og Esben i duoen Os To med sig til bootcamp.

Sanne Salomonsen tager de unge solister Oliver, Marcus, Vita, Sigmund og Isabella med på bootcamp, mens Remee har valgt Rasmus, Anja, Jamie, Vanessa og Olivur.

Se med når de tre dommere begynder den sidste nervepirrende udskillelsesproces inden liveshows i X Factor på fredag. Det er klokken 20 på DR1 og DR TV.

Facebook
Twitter