Blachman reddede Sannes darling: Derfor gav jeg X Factor-Oliver en chance til

Thomas Blachman mener, at Anja Nynnes rolle i X Factor var udspillet, og at man ikke må lade et sangtalent som Oliver slippe væk.

Da Oliver og Anja Nynne fredag aften stod i farezonen, var det i sidste ende Anja Nynne, der måtte forlade showet.

Dermed kunne den 15-årige Oliver ånde lettet op og begynde at se frem mod næste uges liveshow.

Og nu uddyber Thomas Blachman, der førte kniven i elimineringen, hvorfor han sendte den 27-årige Anja Nynne ud til fordel for den unge Oliver.

- Jeg synes, hun har bevist, hvad hun kunne. Vi kan godt høre flere takes, hvor hun gør det der, og så kan vi gå i gang med et stort udviklingsarbejde for at finde originalitet i hendes stemme. Og det er måske i virkeligheden dét, der udebliver. Jeg kan ikke lade en ung mand gå uforløst. Det kan jeg sgu ikke. Han bliver nødt til at sprudle. Nu må de hjem og arbejde med ham, og så må de finde den kombination af selvtillid, inderlighed og personlighed, som han har, siger den erfarne dommer.

Se interviewet med Thomas Blachman efter første liveshow i videoen øverst.

Nu skal der øves

Oliver selv var lettet efter liveshowet og ser nu frem at få lov til at gøre det hele igen i næste uge.

- Det var så fedt, og jeg er taknemmelig for, at jeg kan stå på den scene og gøre det, jeg virkelig elsker. Selvfølgelig var det ubehageligt at komme i farezonen. Især med Anja, som er en af mine rigtig gode veninder her. Men det bliver superfedt at øve med Sanne. Det er det bedste crew, og det er som at være sammen med sin familie, og jeg glæder mig, lyder det fra Oliver, der bliver bakket op af sin X Factor-mor, Sanne Salomonsen.

- Vi vil træne og øve. For Oliver er kanon, som han er. Han skal bare trykke den af. Han er et naturtalent, du ikke kan komme udenom. Jeg ved det. I’ve seen them come, and I’ve seen them go. Og jeg ved, når der er en ny, speciel stemme på vej. Og det er der altså her, siger hun.

Se interviewet med Oliver og Sanne Salomonsen efter første liveshow herunder - og husk at X Factors andet liveshow på fredag klokken 20 på DR1 og DR TV.

Facebook
Twitter