Blachman skriver historie i X Factor: Ægtepar klar til liveshows

Ægteparret Anne Mette og Tomas sikrer sig en plads i liveshows efter en dramatisk optræden på bootcamp.

- Så ses vi for tredje gang. Jeg synes, I er så kære sammen, lyder det fra Thomas Blachman, da ægteparret Anne Mette og Tomas træder ind foran den rutinerede dommer.

Men man når at blive i tvivl om, hvorvidt der overhovedet bliver en fjerde gang, da Thomas Blachman stopper klaveret og rejser sig op millisekunder inde i melodien til Labrinths hit 'Jealous'.

- Én gang til, siger Blachman, der ikke er tilfreds med Anne Mettes drømmende blik.

- Det er egnsteater, udbryder han.

Der skal heldigvis mere til at skræmme ægteparret end en kommentar fra Thomas Blachman, og inden længe har Anne Mette og Tomas fundet roen og selvtilliden til at starte forfra.

- Det er dejligt, det I kan og gør – for hinanden ikke mindst, lyder det fra dommeren, da duoen er færdige med at synge.

På trods af startvanskelighederne er Thomas Blachman glad for ægteparrets optræden. Faktisk så glad, at han beslutter sig for at sende dem videre til liveshows.

Dermed er parret ikke alene de eneste, der stillede op som gruppe og ikke solister, der går videre til årets liveshows - de er også det første ægtepar i dansk X Factor-historie til at medvirke i liveshows.

Se Anne Mette & Tomas synge sig til liveshows i videoen øverst i artiklen.

Facebook
Twitter