Blachmans mareridtsaften i X Factor: Tvunget til at sende en af sine egne hjem

Duoen Anne Mette & Tomas er færdig i X Factor - sendt ud af deres egen dommer, Thomas Blachman.

(Foto: Martin sylvest © Ritzau Scanpix)

Så gik den ikke længere.

De seneste to fredage har Thomas Blachman kunnet se først Remee og siden Sanne Salomonsen sige farvel til en af deres deltagere i X Factor.

Men fredag aften var det så Thomas Blachmans tur til at sige farvel til en af sine grupper. Det skete efter en mareridtsaften for den erfarne dommer, hvor han i sidste ende selv måtte agere bøddel.

Hans to duoer, Sol & Christian og Anne Mette & Tomas, fik nemlig færrest stemmer af seerne og endte dermed begge i den frygtede farezone.

Og her valgte Thomas Blachman altså at sende ægteparret Anne Mette & Tomas, der også var i farezonen i sidste uge, ud af programmet.

- Vi har haft et fantastisk samarbejde. Jeg har sindssygt stor respekt for jeres evne til at arbejde sammen på trods af, I er gift. I er så stor en fornøjelse og sindssygt skarpe, lød Blachmans pæne ord til ægteparret, inden han valgte at sende dem hjem.

Se Joakim Ingversens interview med Anne Mette & Tomas i Ultra Factor efter deres exit i videoen her.

Der er nu kun seks deltagere tilbage i konkurrencen om at vinde X Factor 2018, nemlig de unge solister Vita og Sigmund, de voksne solister Rasmus og Jamie Talbot og grupperne Place on Earth og altså Sol & Christian.

Se X Factor på fredag klokken 20 på DR1 og DR TV.

Facebook
Twitter